Redactia.ro
Home » Sport » Un fost căpitan de la FCSB, donație pentru Dinamo!

Un fost căpitan de la FCSB, donație pentru Dinamo!

Un fost căpitan de la FCSB, donație pentru Dinamo!

Un fost căpitan de la FCSB a donat o sumă importantă de bani pentru a o salva pe Dinamo. Gestul lui Nicuşor Stanciu a uimit pe toată lumea.

Totul s-a aflat după ce suporterii dinamoviști i-au mulțumit public lui Nicuşor Stanciu pentru gestul său. Numele mijlocașului celor de la Slavia Praga va fi scris pe tricoul lui Dinamo sezonul următor. Acest privilegiu îl primesc toți cei care donează o sumă mai mare de bani. Membrii PCH i-au mulțumit lui Stanciu printr-un mesaj publicat pe facebook. Suporterii din Ștefan cel Mare au adunat sume importante de bani pentru a ajuta echipa. Au plătit salariile jucătorilor, au făcut contracte de sponsorizare, iar acum strâng bani pentru a achita taxa de licențiere.

Un fost căpitan de la FCSB a dat bani pentru Dinamo

Membrii din „Peluza Cătălin Hîldan” i-au mulțumit public lui Stanciu pentru gestul său, care a surprins pe totă lumea.

„Gestul lui față de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă știm că n-a făcut-o pentru a atrage atenția. Este bine educat și nu-i lipsește modestia. Soarta a făcut să ne fie rival. I-am aplaudat golurile date pentru Națională, iar acum aplaudăm gestul acesta parcă inspirat din povestea pascală, unde Cel răstignit se roagă pentru soldații care îl țintuiesc în piroane.
Ieri am vorbit cu Nicolae Stanciu și l-am întrebat cu uimire și recunoștință de ce a făcut asta.
”Pentru că fotbalul românesc nu-și permite să piardă o echipă ca Dinamo”. Gestul lui reprezintă și un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenențe, simpatii și rivalități.
RESPECT, STANCIULE!”, este mesajul suporterilor.

Helmut Duckadam, atac la Stanciu

Helmut Duckadam, directorul de imagine al echipei FCSB l-a atacat pe mijlocaș după ce a aflat de donația făcută.

„Înainte a zis că își dorește să câștige CFR Cluj campionatul, acum ieșirea asta cu Dinamo… Cred că are niște polițe de plătit, ceva, nu înțeleg… Nu cred în ce a făcut el, eu zic că e doar o chestiune de imagine. În momentul în care s-a înscris acolo, se știa că numele lui va apărea, mai ales că a fost la FCSB, era clar că numele lui va sări în ochi”, a declarat Duckadam, la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: