Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Negoiță a găsit cumpărător! Cui a decis să vândă clubul Dinamo!

Ionuț Negoiță a găsit cumpărător! Cui a decis să vândă clubul Dinamo!

Ionuț Negoiță a găsit cumpărător

Ionuț Negoiță a găsit cumpărător. Acționarul majoritar al clubului Dinamo a anunțat că s-a înțeles cu Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”. Negoiță a cumpărat clubul din Ștefan cel Mare în urmă cu 7 ani.

Asociația din care face parte și Cornel Dinu a anunțat că vrea să o preia pe Dinamo. Așa că, membrii i-au făcut o ofertă lui Ionuț Negoiță. Patronul echipei a așteptat alți investitori, dar aceștia nu au apărut. În aceste condiții șeful “câinilor” a declarat că este gata să ajungă la o înțelegere cu Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”. Marți ar urma să se semneze actele. Prețul este de 1 leu!

„Da, sunt de acord cu intenția Asociației ADPD, astfel că le-am transmis reprezentanților ADPD un mail prin care îi învit să semnăm, marți după Paște, contractul de vânzare cumpărare al pachetului de acțiuni. Am vorbit deja cu notarul să pregatească actele”, a declarat Negoiță pentru Prosport.

Ionuț Negoiță a găsit cumpărător

În urmă cu aproape două săptămâni Ionuţ Negoiţă spunea că echipa va intra în faliment dacă nu apare rapid un investitor. Suporterii de la peluza PCH s-au mobilizat rapid și au început să strângă bani pentru a obține licența. Lor li s-au alăturat și foste glorii ale lui Dinamo. În acest timp cealaltă asociație din care face parte și Cornel Dinu a făcut oferta de a prelua clubul.

Mesajul pentru lui Ionuţ Negoiţă

„Domnule Ionuț Negoiță,
Gândeşte înţelept, este momentul să te retragi așa cum ai promis!
Nu putem trăi la nesfârșit cu fața la trecut și cu spatele la viitor.
În aceste vremuri grele din viața lui Dinamo este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparține, să ne luăm Dinamo înapoi!
Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani și ani la rând, care și-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp ce fotbalul dinamovist a ajuns la un minim istoric.
În urma ultimelor declarații venite dinspre actualul patronat al lui Dinamo, vă anunțăm pe toți suporterii dinamoviști că în această seară, Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo a trimis o ofertă scrisă decumpărare a pachetului majoritar de acțiuni al S.C. Dinamo 1948 S.A.”, au scris membrii Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: