Redactia.ro
Home » Monden » Nelly Furtado a ajuns de nerecunoscut! Artista a pierdut lupta cu kilogramele

Nelly Furtado a ajuns de nerecunoscut! Artista a pierdut lupta cu kilogramele

GALERIE FOTO (9) Nelly Furtado a ajuns de nerecunoscut!

Nelly Furtado a ajuns de nerecunoscut. În urmă cu câțiva ani era una dintre cele mai râzvnite artiste din lume, stârnind invidie cu trupul ei bine lucrat. Nelly Furtado își etala silueta și fesel absolut perfecte în fiecare videoclip, abordând vestimentații provocatoare. Acum însă, artista a pierdut luptele cu kilograme, fiind de nerecunoscut.

Nelly Furtado a ajuns de nerecunoscut! Artista a pierdut lupta cu kilogramele

Nelly Furtado este una dintre cele mai apreciate și talente artiste din SUA. În urmă cu mai bine de 20 de ani, stârnea invidia tuturor femeilor cu trupul ei bine lucrat, dar acum, vedeta în vârstă de 42 de ani, este de nerecunoscut. Aspectul feminin se schimbă în diferite etape ale vieții, iar numeroase vedete s-au confruntat cu kilogramele in plus.  De exemplu, Charlize Theron a fost nevoită să-și schimbe silueta de dragul muncii, Julia Roberts s-a întâmplat să cedeze tentanțiilor umane. La fel s-a întâmplat și cu Nelly Furtado care și-a surprins fanii cu noua sa siluetă. Nelly a devenit cunoscută după lansarea albumului ei „Whoa, Nelly!„, iar în 2000 a devenit extrem de celebră, având colaborări cu diferiți artiși cunoscuți.

Vârful popularității sale a avut loc în 2006, când a scos pe piață cel de-al treilea album. De-a lungul anilor a primit diferite premii, inclusiv Grammy Award, Juno Award, Billboard Music Award, MTV Europe Music Award, World Music Award și multe altele. Din păcate, în ultimii ani, faima lui Nelly a început să se estompeze. Pe lângă faptul că a câștigat câteva kilograme în plus, Nelly a adoptat și o nouă tunsoare. Vedeta pare să fi renunțat la pletele lungi, în favoarea unei tunsori scurte, care o îmbătrânește.

Nelly s-a luptat cu depresia

În 2018, Nelly Furtado anunța că divorțează de Demecio Castellon, după 9 ani de căsnicie. Se pare că această despărțire a afecaat-o foarte mult pe artistă, care a suferit o cădere nervoasă. Din cauza oboselii și a faptului că trebuie să aibă grijă de fiica sa care avea la acea vreme 13 ani. Atunci, vedeta a decis să se întoarcă acasă și să aibă grijă de familia ei, iar în perioada următoare, Nelly a suferit o depresie și s-a retras din lumina reflectoarelor. „Trebuie să fiu bine emoțional, dar și psihic pentru fiica mea”, a declarat atunci cântăreața.

În tot acest timp, Nelly Furtado a luat cursuri de artă plastică și a lucrat la biblioteca școlii unde învăța fiica sa. „A fost o perioadă în care am îmbinat hobby-urile și lucrurile pe care voiam să le fac pentru a-i ajuta pe alții. Toate aceste lucruri m-au ajutat să-mi aduc aminte de mine”, a explicat cântreața.

De asemenea, vedeta a declarat că își dorește să-și găsească un nou partener, făcând glume pe seama aceasta. „Am trecut printr-o perioadă foarte grea, din punct de vedere sentimental, vara trecută şi am scris cântece şi-am cântat pentru a o depăşi. (…) Acum sunt singură! Cineva trebuie să-mi updateze pagina de Wikipedia, căci nu mă ajută deloc în găsirea unui nou partener”, a glumit artista. În prezent, vedeta se simte bine alături de fiica sa, în vârstă de 19 ani, care a moștenit frumusețea unică a mamei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: