Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Din diva sexy de altădată, acum este de nerecunoscut! Cum arată Julia Chelaru după ce s-a îngrășat

Din diva sexy de altădată, acum este de nerecunoscut! Cum arată Julia Chelaru după ce s-a îngrășat

Julia Chelaru este de nerecunoscut dupa ce s-a ingrasat

Julia Chelaru, fosta componentă a trupei Exotic, făcea furori în urmă cu mulți ani, cu silueta ei trasă prin inel. Dacă în trecut atrăgea privirile tuturor bărbaților, acest lucru nu mai este valabil și în prezent, la cei 45 de ani. Artista s-a îngrășat și este de nerecunoscut!

Din diva sexy de altădată, acum este de nerecunoscut! Cum arată Julia Chelaru după ce s-a îngrășat

Julia Chelaru (45 de ani) nu mai este diva sexy de altădată, care atrăgea privirile tuturor bărbaților. După ce a divorțat de actorul Bogdan Jianu, artista a acumulat câteva kilograme, iar silueta ei trasă prin el a dispărut. Totodată, gurile rele o critică pentru faptul că ar fi apelat la operații estetice, în ultimii ani, potrivit România TV.

Una dintre cele mai dorite cântăreţe de la noi a ajuns de nerecunoscut

Julia Chelaru a remarcat că, în ultima vreme, i se atrage atenția asupra faptului că s-a îngrășat și, chiar dacă este conștientă că nu va mai arăta la fel de bine ca în vremurile bune, are de gând să se lase pe mâna medicului etetician, pentru o liposucție.

„Într-adevăr, lumea a remarcat că am mai pus câteva kilograme. Eu nu mai vreau să fiu slabă cum eram în Exotic. Recunosc că am mâncat cu bună știință. Vineri voi face o intervenție ca să scap de gușă. Voi face liposucție”, a declarat Julia Chelaru în emisiunea ”Teo Show”.

Julia Chelaru s-a îngrăşat, dar nu vrea să slăbească: "Mie îmi place să fiu voluptuoasă. O femeie sexy e cea cu sâni, cu fund, cu şolduri"

Julia Chelaru s-a apucat de sport, în urma criticilor pe seama kilogramelor ei. Este hotărâtă să slăbească.

”Am greșit undeva, mie îmi plăcea sportul, dar m-am lăsat pe tânjeală. Acum am descoperit un fel de a slăbi foarte ușor, se numește Walk with me. Stai în fața televizorului și preț de o jumătate de oră, o oră, alergi sau faci pași alert în casă, pe covor, desculță. E un fel de aerobic, transpiri mai rău decât ai alerga. Am scos și pâinea de tot din alimentație”, a mai declarat artista.

Cum arată Julia Chelaru, fosta bombă sexy a trupei Exotic, la 43 de ani!

După ce a divorțat de actorul Bogdan Jianu, Julia Chelaru și-a regăsit fericirea în brațele altui bărbat, pe nume John. Cântăreața ar mai fi dispusă să se recăsătorească cu acesta.

Julia Chelaru S-a Transformat Total. Artista S-a îngrășat, Dar Nu Are De Gând Să Ia Măsuri. „Mi-au Spus Mai Mulți Că Nu Mai Arăt Ca în Trupa Sexxy” | Libertatea

M-aş mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima. Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă. Eu aş mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de aşa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte’, a declarat solista la acea vreme, pentru click.ro.

Fostul soț al artistei este împreună cu fosta gimnastă Cătălina Ponor

Julia Chelaru și Bogdan Jianu s-au despărțit în anul 2016. Fostul soț al Juliei și-a găsit alinarea în brațele gimnastei Cătălina Ponor.

Noi fotografii cu Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu! Uite ce declaraţie a primit gimnasta de la

”Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune‘, declara Bogdan Jianu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: