Redactia.ro
Home » Știri » Nelson Mondialul, bătut în scara blocului. Cinci indivizi l-au atacat, primele imagini după incident

Nelson Mondialul, bătut în scara blocului. Cinci indivizi l-au atacat, primele imagini după incident

Șoc în lumea interlopă! Nelson Mondialu, cunoscut interlop cântăreț de ocazie a fost bătut de cinci indivizi, chiar la el acasă. Vestea și întregul incident au fost povestite  chiar de către victimă, pe vlogul personal.

Nelson Mondialu este cunoscut pentru viață controversată pe care o duce. De data aceasta, artistul a anunțat pe vlogul său că a mâncat bătaie chiar în scara blocului unde locuiește. Se pare că cinci bărbați fioroși ar l-ar fi pus la pământ pe Nelson Mondialu, chiar daca pare greu de crezut.

În plus, vedeta a declarat că știe cine l-a agresat, însă nu a ținut să precizeze numele acestora. “Uitați, am fost atacat. Mergem până la Curtea de Justiție dacă trebuie. Am fost atacat. Înțelegeți cum stă treaba? Da, e adevărat. Mi-a dat… Am să vă povestesc tot. Și știu cine sunt. I-am aflat. Am ieșit din scara blocului, voiam să fac o plimbare, să mă duc la piață să fac cumpărături. Agresori, vedeți, am vorbit la plural. Cinci au fost pe mine. Ies afară din scara blocului cu coșarca. Am vrut să mă duc în piață. M-am dus spre garaj și întorc capul spre stânga și văd că geamul este deschis, am vrut să strig. Voiam să plec cu Petrică la piață. Petrică nu a răspuns. Spre garaj, pe partea dreaptă fiind parcările, eu făcând 6-7 metri, am auzit un geam închizându-se și m-am oprit, m-am uitat în sus și mi-a venit o lovitură. Am căzut jos. Nu vreau să vă arăt. Abia mă mișc”, a mărturisit Nelson Mondialu pe vlogul său, preluat de Cancan.

Cine este Nelson Mondialu

Vedeta pe YouTube, Nelson Mondialu sau mai precis Pop Nelson Simone se trage dintr-o familie săracă. În plus, acesta a fost nevoit să se descurce prin orfelinatele din România până la vârsta de 18 ani. Nelson Mondialu este un cunoscut interlop clujean, implicat în multe afaceri locale și nu numai. Acesta a fost de nenumărate ori în atenția tabloidelor pentru stilul său de viață controversat.

Loading...