Redactia.ro
Home » Știri » Nelu Ploieșteanu și-a prevestit moartea. Declarația șocantă a artistului: „Cine intră în spital, nu mai iese”

Nelu Ploieșteanu și-a prevestit moartea. Declarația șocantă a artistului: „Cine intră în spital, nu mai iese”

Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani, infectat cu Covid-19. Artistul nu ar fi crezut în Coronavirus, mai mult a refuzat internarea după ce medicii i-au recomandat-o după ce a ajuns prima data la spital. Cutremurător, dar chiar în acel moment, Nelu Ploieșteanu și-a prevestit moartea.

Nelu Ploieșteanu a murit în urma infectării cu Sars-Cov-2, fiind adus de urgență la spital, în stare gravă și internat direct la ATI, după nici 24 de ore de când please de la spital pe semnătură, refuzând internarea.

Nelu Ploieșteanu nu credea în Covid

Din primele informații, Nelu Ploieșteanu nu ar fi crezut în virusul Covid-19. Artistul și-ar fi onorat invitațiile la evenimente, cântând și pe timpul pandemiei, deși este o perioadă riscantă mai ales pentru toți cei de 70 de ani, vârsta la care s-a stins marele artist.

Potrivit unor informații, Nelu Ploieșteanu s-ar fi infectat cu SARS-CoV-2 la o petrecere de 8 martie, unde artistul a fost invitat să cânte.

Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu”. Nu am avut nicio problemă.”, a declarat artistul la evenimentul respectiv.

Temutul virus Covid 19 i-a afectat grav plămânii cântărețului. Așa se face că, după ultima reprezentanţie, a ajuns la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din Capitală, simțindu-se rău. Medicii i-au confirmat atunci că s-a infectat cu Covid.

Nelu Ploieșteanu și-a prevestit moartea

Nelu Ploieșteanu a plecat din spital pe semnătură, deși medicii au insistat să rămână în spital. Artistul a refuzat internarea, pe motiv că prefera să se trateze acasă.

“Avea mai multe simptome. La un moment dat, medicii au vrut să vadă în ce măsură îi sunt afectați plămânii și i-au propus un tomograf. Și atunci Nea Nelu a spus: „Eu mă duc acasă, pentru că cine intră în spital nu mai iese”, a povestit jurnalista Mara Bănică.

Nu au trecut nici 24 de ore de la externarea la cerere, că artistul s-a întors la spital, direct la Terapie Intensivă. Aici, vineri dimineață, Nelu Ploieșteanu a murit, la 70 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: