Redactia.ro
Home » Știri » Nelu Tătaru, declarație șocantă: „Am ajuns ciuma Europei”

Nelu Tătaru, declarație șocantă: „Am ajuns ciuma Europei”

Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a criticat dur situația în care a ajuns România pentru că nu s-au respectat regulile sanitare și distanțarea socială.

„Trăim un moment dificil. Cum am ajuns ciuma Europei? Am ajuns ciuma Europei nerespectând regulile și instigând la nerespectarea lor”, a spus Nelu Tătaru, cu referire la creșterea zilnică a numărului de infecții cu Covid-19.

Oficialul a amintit de expresia „ciuma Europei”, aluzie la o postare publicată recent de PSD într-o postare pe pagina oficială de Facebook. El a mai spus că la acest moment nu se impune o nouă instituire al stării de urgență, dar a avertizat că starea de alertă va fi menținută cât timp e necesar.

„M-aș gândi cum facem ca toți dintre noi să ne respectăm partea noastră de treabă. Poate la un moment dat vom ajunge la supraglomerarea ATI, dar și agenții economici și populația care au beneficiat de măsurile de relaxare ar trebui să respecte regulile”, a adăugat ministrul Sănătății. El a amintit că mai multe țări europene au impus restricții pentru români.

Și PSD îi numea pe români „ciumații Europei”

Într-o postare publicată în 11 iulie pe pagina oficială de Facebook, PSD spunea că „românii devin ciumații Europei”. „Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eșuat, iar românilor li se închid granițele Europei. Pentru a-și continua furturile din bani publici, Iohannis și Orban au dus România în ”zona roșie”. La asta se pricep! Să distrugă tot – economie, locuri de muncă, nivel de trai”, se arăta în postare.

Trebuie menționat că în ultimele 24 de ore în România au fost raportate 1030 de noi cazuri de coronavirus, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.  Este pentru prima dată când sunt raportate peste o mie de cazuri noi de Covid-19 în bilanțul zilnic. Alte 27 de persoane confirmate cu temutul virus din China au murit. La ATI sunt în prezent 293 de pacienți internați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: