Redactia.ro
Home » Monden » Nepoata lui Nicolae Guță a intrat la belele. Sonia Ferrari a „bifat” un dosar penal: ”Nu am fost eu, a fost altcineva”

Nepoata lui Nicolae Guță a intrat la belele. Sonia Ferrari a „bifat” un dosar penal: ”Nu am fost eu, a fost altcineva”

GALERIE FOTO (5)

Nepoata lui Nicolae Guță pare că a dat de mare belea, după ce a fost prinsă de polițiști conducând un automobil fără să dețină un permis de conducere. Sonia Ferrrari beneficiază acum de foarte multă atenție din partea oamenilor legii, care încearcă să descopere dacă femeia trebuie să ajungă sau nu în spatele gratiilor.

După o perioadă în care a ajuns în atenția tuturor din cauza modului în care arată, Sonia beneficiază din nou de interes sporit. Nepoata lui Nicolae Guță a fost luată pe sus de polițiștii de la Rutieră.

Sonia Ferrari, nepoata lui Nicolae Guță, s-a ales cu dosar penal

Tânăra de 26 de ani, Sonia Ferrari, nepoata cunoscutului interpret de manele, Nicolae Guță, a fost oprită în trafic de către polițiști. Motivul intervenției a fost faptul că Sonia se afla la volanul unui autoturism, cu toate că nu deținea permis de conducere. Consecința acestei acțiuni a fost deschiderea unui dosar penal împotriva ei.

În ceea ce privește incidentul rutier, în timpul audierilor la Secția 9 de Poliție, Sonia a susținut că nu se afla la volan în momentul opririi, ci altcineva ar fi condus vehiculul. Totuși, ancheta continuă pentru a clarifica împrejurările exacte ale evenimentului.

„În primul rand nu am fost eu, era altcineva. M-au oprit când eram pe loc. Le-am spus adevărul și cred că se va constata că nu am fost eu, ci altcineva. Nu am avut niciodată probleme cu legea și nici acum nu am”, a spus ea, conform Antena 3 CNN.

Cine este, de fapt, Sonia Ferrari

Cu toate că acest incident a atras atenția asupra Soniei, puțini cunoșteau cu adevărat povestea ei de viață demnă de un scenariu de film. Sonia Ferrari, cunoscută în trecut sub numele de Marcel, s-a născut băiat. Cu timpul, însă, a început să simtă că identitatea sa reală era aceea a unei femei. Conștientizarea acestei realități interioare a fost un proces dificil și anevoios pentru ea.

După consultarea cu specialiști în domeniul psihologiei și psihiatriei, Marcel a luat decizia curajoasă de a-și urma inima și a devenit Sonia Ferrari. Transformarea sa s-a realizat printr-o serie de operații complexe în Thailanda, unde s-a efectuat schimbarea de sex. Această experiență a fost o etapă esențială în procesul de a deveni cu adevărat cine era în adâncul sufletului său.

Cu toate că drumul către identitatea de gen dorită a fost presărat cu provocări și obstacole, Sonia nu s-a oprit aici. Ea își dorește să fie cât mai autentică în noua ei identitate și este hotărâtă să continue cu operații estetice pentru a se asemăna mai mult cu femeile fatale din lumea showbiz-ului internațional.

„În afară de operația în sine (n.r.: cea de schimbare a sexului), au mai fost și alte intervenții pentru a arăta așa cum mă vedeți acum. Mi-am pus implanturi cu silicon, mi-am scos grăsimea de pe abdomen, mi-am îndreptat bărbia, mi-am pus buze, un aqua-filling la fund. Anul acesta îmi voi schimba însă silicoanele și îmi voi rotunji fundul.

Modelul meu este Kim Kardashian, poate nu chiar atât de extrem ca la ea, dar pe acolo. Forma aia de sirenă, cum mai vezi la Cardi B. sau Nicki Minaj. De la noi ar fi Loredana Chivu. O să-mi fac un corp de braziliancă”, declara Sonia Ferrari în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: