Redactia.ro
Home » Monden » Nepoata Regelui Mihai despre care nimeni nu știe. Locuiește în Franța

Nepoata Regelui Mihai despre care nimeni nu știe. Locuiește în Franța

GALERIE FOTO (5)Nepoata Regelui Mihai despre care nimeni nu știe.

Nepoata Regelui Mihai despre care nimeni nu știe. Regele Mihai s-a stins din viață în 2017, la vârsta de 96 de ani. Puțină lume știe că suveranul avea o nepoată secretă, despre care nu se cunosc prea multe detalii. Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie este nepoata secretă a Regelui Mihai.

Nepoata Regelui Mihai despre care nimeni nu știe. Locuiește în Franța

Se cunosc puține lucruri despre Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie. Este fiica Principesei Sofia și a domnului Alain Michael Leone Biarneix, iar în luna august va împlini 23 de ani. Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie locuiește în Franța, acolo unde și studiază. În 2016 a participat la înmormântarea bunicii sale, Regina Ana. Elisabeta este născută la Argenteuil, sub-prefectură a departamentului Val-dOise, în regiunea Île-de-France și a mai fost în România la vârsta de 5 ani, cu ocazia aniversării vârstei de 80 de ani ai Majestății Sale Regina Ana a României. În 2020, Organizația de Tineret a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei a adresa un mesaj cu ocaiza aniversării Excelenței Sale Domnișoara Elisabeta-Maria Elena a României Biarneix, cu ocazia împlinirii vârstei de 21 de ani.

Animați de cele mai loiale sentimente față de Dinastie și Națiune, privim și noi, ca toți tinerii de vârsta noastră, spre viitor. Ne încredințăm că, având modelul Reginelor României și al Mătușii Voastre, Custodele Coroanei Române, laolaltă cu îndrumarea Principesei Sofia, veți găsi cea mai bună cale de a Vă implica în prezentul românesc.”, a fost mesajul transmis al organizatiei pentru Elisabeta-Maria.

Oricând veți găsi în rândurile noastre tineri dornici să contribuie la o lume mai bună, în care buna înțelegere să însoțească munca. În 2018, Principesa Sofia și fiica ei au vizitat Harghita, dar și Lacul Sfânta Ana. În memoria mamei sale, Regina Ana, Principesa Sofia a realizat un album cu fotografii de artă, reprezentând deopotrivă acest colț din România și propria viziune artistică a Alteței Sale Regale. Principesa Sofia este cea de-a patra fiică a Regelui Mihai și a Reginei Ana a României.

Nepoata regelui poartă numele primelor 3 regine ale României

Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie poartă numele primelor 3 regine ale României: Elisabeta – consoartea regelui Carol I, Maria – consoartea regelui Ferdinand, Elena – consoartea regelui Carol al II-lea. Data de naștere a mamei sale, Principesa Sofia, este și ziua de naștere a Reginei Maria, 29 octombrie. Căsătoria mamei sale s-a încheiat fără acordul Majestătii Sale Regelui Mihai, la 29 august 1998 în Franța. „Alain Biarneix pretindea că este descendentul unei ramuri bastarde a Familiei Imperiale și de Regale de Habsburg și și-a inventat supranumele și titlul de Principe Michel de Laufenburg. Această căsătorie s-a sfârșit prin divorț în anul 2002. ASR Principesa Sofia a României și Elisabeta-Maria de Roumanie locuiesc în prezent în Franța. ASR Principesa Sofia a României s-a implicat în numeroase acte de caritate și a fost alături de ASR Principesa Moștenitoare Margareta a României încă de la revenirea în țară a Familiei Regale, în 18 ianuarie 1990″, scrie Claudiu Pădurean într-un editorial din România Liberă.

Din august 2015, ordinea de Succesiune la Tron şi la Şefia Casei Regale a României este:

1. ASR Principesa Moştenitoare Margareta a României, Custode al Coroanei României;
2. ASR Principesa Elena a României;
3. Elisabeta Karina de Roumanie;
4. ASR Principesa Sofia a României;
5. Elisabeta Maria Biarneix;
6. ASR Principesa Maria a României.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: