Redactia.ro
Home » Monden » Nepoata transgender a lui Nicolae Guță își face implant fesier de 5.000 de euro! Cât a investit Sonia Ferrari pentru a deveni femeie

Nepoata transgender a lui Nicolae Guță își face implant fesier de 5.000 de euro! Cât a investit Sonia Ferrari pentru a deveni femeie

GALERIE FOTO (3) Nepoata transgender a lui Nicolae Guță își face implant fesier de 5.000 de euro! Cât a investit Sonia Ferrari pentru a deveni femeie

Sonia Ferrari, nepoata transgender a lui Nicolae Guță se pregătește de o nouă operație estetică. Interpreta s-a născut bărbat însă a trecut printr-o transformare uluitoare pentru a deveni femeie.

Sonia Ferrari își face implant fesier de 5.000 de euro

Nepoata lui Nicolae Guță s-a născut bărbat, însă în urmă cu mai mulți ani, a decis să devină femeie. Marcel, așa cum se numea înainte, este acum Sonia Ferrari, iar transformarea este uluitoare și a costat zeci de mii de euro. Acum, pentru a finaliza acest proces, Sonia plănuiește o nouă operaiție estetică.

Nepoata transgender a lui Nicolae Guță își face implant fesier de 5.000 de euro! Sonia Ferrari vrea să devină și mai atrăgătoare, astfel că va investi câteva mii de euro pentru un implant fesier pe care îl va realiza la o clinică din București.

De curând, aceasta s-a întors din Viena, acolo unde locuiește cu iubitul ei, și face ultimele pregătiri pentru noua intervenție chirurgicală, scrie wowbiz.ro.

”Vin din Viena cu iubitul meu pentru a-mi îndeplini un mare vis. Mi-am dorit întotdeauna un fund mai bombat și plănuiesc de ceva vreme această operație. Mă bucur că în sfârșit voi reuși s-o fac, mă bucur și de faptul că am o viață liniștită și fericită în acest moment. Iubitul meu chiar mă tratează ca o regină și aș vrea să-i mulțumesc pentru acest lucru”, a dezvăluit Sonia Ferrari pentru WOWbiz.ro.

Nepoata transgender a lui Nicolae Guță își face implant fesier de 5.000 de euro! Cât a investit Sonia Ferrari pentru a deveni femeie

Până acum, Sonia Ferrari, nepoata lui Nicolae Guță, a investit 50.000 de euro în operațiile estetice, fără a pune la socoteală operația de schimbare a sexului care a avut loc în urmă cu mai mulți ani.

”În afară de operația în sine, au mai fost și alte intervenții pentru a arăta așa cum mă vedeți acum. Mi-am pus implanturi cu silicon, mi-am scos grăsimea de pe abdomen, mi-am îndreptat bărbia, mi-am pus buze, un aqua-filling la fund. Anul acesta îmi voi schimba însă silicoanele și îmi voi rotunji fundul. Modelul meu este Kim Kardashian, poate nu chiar atât de extrem ca la ea, dar pe acolo. Forma aia de sirenă, cum mai vezi la Cardi B. sau Nicki Minaj. De la noi ar fi Loredana Chivu. O să-mi fac un corp de braziliancă, a mai spus Sonia ferrari pentru WOWbiz.ro.

Sonia Ferrari se iubește cu un tânăr avocat

Sonia Ferrari are și un iubit. Este avocat și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Acesta a însoțit-o în cadrul emisiunii Chefi la cuțite. Cei doi sunt vecini și formează un cuplu de trei luni. El a descris-o pe Sonia ca fiind „un suflet minunat”.

Nepoata transgender a lui Nicolae Guță își face implant fesier de 5.000 de euro! Cât a investit Sonia Ferrari pentru a devenit femeie

Sonia Ferrari a mai povestit că a lucrat în Austria ca barman, a terminat școala pentru management în domeniul hotelier, dar în prezent își dedică mare parte din timp cântatului. Sonia Ferrari cântă muzică balcanică și speră că într-o zi talentul ei să fie recunoscut de lumea întreagă.

„Am știut de mică faptul că trebuie să cânt. Îmi doresc foarte mult să particip la Eurovision, cred că o să fie o rampă de lansare. Cânt muzică balcanică. Eu tot timpul am visat departe. Nimic în viața asta nu trebuie să te oprească să îți îndeplinești visul”, a mărturisit Sonia Ferrari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: