Redactia.ro
Home » TV » Netflix a transmis vestea: serialul mult așteptat se întoarce în 2023. Data la care vor apărea primele 4 episoade

Netflix a transmis vestea: serialul mult așteptat se întoarce în 2023. Data la care vor apărea primele 4 episoade

GALERIE FOTO (2)

Netflix a transmis fanilor săi că momentul mult așteptat este aproape aici. Devotații serialului „The Crown” vor avea ocazia să vizioneze ultimul sezon în viitorul apropiat. Acest sezon final va fi segmentat în două părți și va conține un total de 10 episoade.

Netflix a transmis vestea: serialul mult așteptat se întoarce în 2023

„The Crown”, o interpretare fictivă bazată pe evenimente istorice, narrează viața reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, evidențiind evenimentele politice și personale marcante care au caracterizat domnia sa. Mintea creativă din spatele scenariului este Peter Morgan, în timp ce rolurile de producători executivi sunt deținute de Peter Morgan, Suzanne Mackie, Andy Harries, Stephen Daldry, Matthew Byam Shaw și Robert Fox.

În legătură cu vestea mult așteptată de public, telespectatorii din România vor avea ocazia să vizioneze ultimul sezon al „The Crown” în viitorul apropiat. Această producție, ancorată în istoria contemporană a monarhiei britanice, va prezenta zece episoade noi, fiecare având o durată de 60 de minute. Aceste episoade vor fi divizate în două segmente, acoperind evenimentele din intervalul 1997-2005, când Tony Blair deținea funcția de Prim Ministru.

Când va fi disponibil noul sezon

Ultimul sezon al serialului va fi disponibil pentru vizionare începând cu 16 noiembrie, dată la care vor fi lansate și primele patru episoade. Următoarea serie de șase episoade va fi gata pentru spectatori pe Netflix din 14 decembrie. Regina Elisabeta a II-a rămâne figura centrală, așa cum am văzut și în episoadele anterioare.

În această ultimă serie „The Crown”, Imelda Staunton își asumă rolul Reginei, în timp ce Prințul Philip este portretizat de Jonathan Pryce. Elizabeth Debicki și Dominic West intră în lumina reflectoarelor ca Prințesa Diana și Prințul Charles, respectiv. Alte interpretări notabile includ Lesley Manville ca Prințesa Margareta, Salim Daw în rolul lui Mohamed Al Fayed și Khalid Abdalla ca Dodi Al-Fayed. Lista distribuției se extinde cu tinerii Rufus Kampa și Fflyn Edwards, portretizându-i pe prinții William și Harry. În plus, Meg Bellamy își face debutul în rolul lui Kate Middleton.

„Primele patru episoade (Partea 1) urmăresc relația dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, care culminează cu tragica lor soartă. Cele șase episoade finale (Partea 2) abordează integrarea Prințului William la Eton, după pierderea mamei sale, într-o monarhie care se confruntă cu opinia publică. Marile momente ale reginei, cum ar fi Jubileul de Aur, relația dintre Charles și Camilla, și nașterea unei noi povești regale cu William și Kate, sunt și ele explorate”, potrivit declarației Netflix.

„The Crown” a fost aclamat de critici și public de la lansare. Serialul a fost distins cu numeroase nominalizări și premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 la Globul de Aur (câștigând 4), 69 de nominalizări la Emmy (din care 21 de trofee pentru primele cinci sezoane) și multe alte onoruri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini