Redactia.ro
Home » TV » Netflix amână premiera sezonului 5 din The Crown până în 2022

Netflix amână premiera sezonului 5 din The Crown până în 2022

the crown

Echipa serialului The Crown, produs de Left Bank Pictures exclusiv pentru Netflix, va lua o pauză de la filmări anul acesta. Producția va reîncepe în iunie anul viitor, ceea ce înseamnă că în 2021 nu vor apărea episoade noi din unul dintre cele mai de succes seriale de pe Netflix.

Anul viitor, filmările vor începe cu actori noi

După fiecare două sezoane, întreg castingul este schimbat cu actori mai în vârsă, în efortul de a menține verosimilitatea.

Imelda Staunton, cea carea a jucat rolul profesoarei Dolores Umbridge în filmele Harry Potter, o va interpreta pe Reginei Elisabeta a II-a în sezoanele cinci și șase. Pentru rolul Prințesei Margaret a fost aleasă Lesley Manville. Netflix va anunța ceilalți actori în următoarele luni.

Netflix anunțase în ianuarie că al cincilea sezon va fi ultimul, însă creatorul seriei Peter Morgan și-a schimbat decizia la începutul acestei luni.

Pauza de doi ani între filmările sezoanelor patru și cinci a fost planificată de mult timp și nu are neapărat o legătură cu măsurile impuse de pandemie. A mai existat o întrerupere similară între al doilea și al treilea sezon din The Crown, care a durat doi ani. Atunci actrița Claire Foy a fost înlocuită de Olivia Coleman în rolul reginei.

Sezonul 4 ar putea fi lansat anul acesta în noiembrie sau decembrie, în perioada la care era așteptat, dat fiind că filmările au fost finalizate în luna martie.

La ce ne putem aștepta de la sezonul 4?

Al patrulea sezon îi va avea pentru ultima dată în rolulile principale pe Olivia Coleman, Tobian Menzies și Helena Bonham Carter.

De aceasă dată li se vor alătura Gillian Anderson si Emma Corrin, care le vor juca pe Margaret Thatcher, respectiv Prințesa Diana. Acțiunea este plasată la finalul anilor ’70 și se va putea întinde până în 1990.

Margaret Thatcher a fost aleasă ca prim-ministrul Marii Britanii în 1979. Serialul s-a concentrat întotdeauna pe relația dintre monarh și primul ministru, așadar este de așteptat să o putem urmări mult pe Gillian Anderson în rolul lui Thatcher pe parcursul noului sezon.

Prințul Charles s-a căsătorit cu Diana în 1981 și cei doi copii ai lor, William și Harry au fost născuți în 1982, respectiv 1984. Peter Morgan ar putea de asemenea să facă referire la dificultățile lor în căsnicie și legăturile lui Charles cu Camilla, care au dus la separare cuplului regal în 1992.

Actorii din acest sezon nu au reușit să celebreze sfârșitul filmărilor din cauza măsurilor luate pentru a preveni răspândirea virusului. Cei care au vizionat până acum serialul așteaptă nerăbdători să îi urmărească din nou portretizând familia regală britanică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini