Redactia.ro
Home » Sport » Neymar a dat un supergol, dar fanii nu l-au iertat! L-au huiduit tot meciul!

Neymar a dat un supergol, dar fanii nu l-au iertat! L-au huiduit tot meciul!

Neymar a dat un supergol

Neymar a dat un supergol în meciul cu Strasbourg. În minutul 90 a înscris singurul gol al partidei. Chiar dacă a adus victoria echipei sale, suporterii nu l-au iertat.

Brazilianul a încercat toată vara să se transfere dar nu a reuşit. A fost astfel obligat să rămână cel puţin până la iarnă la campioana Franţei. Chiar dacă şi-a ajutat echipa să câştige fanii nu-l mai vor. A fost huiduit tot meciul. Suporterii nu s-au oprit doar aici. Au afişat şi un banner jignitor. După meci, Neymar a vorbit pentru prima dată despre dorinţa sa de a pleca din Franţa.

„Toată lumea știe că am vrut să plec, vreau să fie foarte clar. Dacă nu te simți bine la locul de muncă, încerci să îl schimbi. Nu am avut nimic împotriva clubului, au fost motive personale. Am avut motivele mele să vreau să plec, am spus clar că asta vreau, însă din păcate nu am fost lăsat să plec aşa că am rămas”, a spus fotbalistul.

Suporterii nu l-au iertat

Cel mai scump fotbalist din lume a fost huiduit tot meciul, dar le-a transmis fanilor că atitudinea lor nu-l va afecta.

„Este trist. Probabil că, de acum încolo, la fiecare meci acasă, mă voi simţi ca în deplasare. Aceiaşi oameni care m-au fluierat tot meciul au aplaudat golul din final. Sunt încă jucătorul lui PSG și intenția mea este să fiu fericit pe teren. Capul meu este la PSG. Nu am nimic contra lui PSG sau fanilor”, a Neymar la finalul meciului.

Citeşte şi: Dinamo – Botoșani 1-1! Arbitrul a făcut praf meciul!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: