Redactia.ro
Home » Știri » Nici în Superliga nu vezi așa ceva! Antrenorul de la Voința Bezdead a ținut un discurs motivațional care a ajuns viral pe Internet

Nici în Superliga nu vezi așa ceva! Antrenorul de la Voința Bezdead a ținut un discurs motivațional care a ajuns viral pe Internet

GALERIE FOTO (2) Voința Bezdead

Un antrenor din Liga 6 din România a devenit viral pe internet datorită discursului motivațional de la vestiare.

Dragoș Ivașcu luptă cu Voința Bezdead pentru promovarea în Liga 5 și a ținut să fie aproape de jucătorii săi înaintea derby-ului din divizia județeană.

„Echipele puternice se văd la greu. Ideea știți care este ca în momentul când intru pe teren să dau tot ce este mai bun și să ajut echipa. Hai să aratăm că suntem pe primul loc. Cum dovedim asta? Băi, doar jucând pe teren, băi, doar dându-le cu terenul în cap. Vreau liniștea aia, nu vreau frică, băi nu există frică. A venit momentul să demonstrăm că suntem pe primul loc”, a fost doar o parte din discurul antrenorului de la Voința Bezdead.

Discursul motivațional i-a fascinat pe internauți

Vorbele sale au ajus virale pe Tik Tok, clipul  filmat în vestiarul echipei din Dâmbovița a atras mii de aprecieri și a fost distribuit de sute de persoane.

@vointabezdead Discurs motivational, Dragos Ivascu! #motivare #fotbal #foryou ♬ original sound – Vointa Bezdead

Chiar și adversarii au adresat felicitări antrenorului Dragos Ivașcu. În plus, internauții au scris mesaje de susținere pentru tehnicianul Voinței Bezdead.

„Felicitări, nici unii antrenori din ligile mai profesionale nu pot da asa discursuri. Pentru liga a 6 a sunteți mai mult ca perfect”, a scris unul dintre oameeni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: