Redactia.ro
Home » Monden » Nici nu a ieșit bine din închisoare și se apucă de muncă. Unde s-a angajat Radu Mazăre

Nici nu a ieșit bine din închisoare și se apucă de muncă. Unde s-a angajat Radu Mazăre

Radu Mazăre a făcut bani și din închisoare

Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, a fost eliberat din închisoare după ce a ispășit mai mult de jumătate din pedeapsa de 9 ani primită de la instanță. Decizia de eliberare a fost luată de judecători, care au considerat că Mazăre s-a schimbat radical în perioada petrecută în spatele gratiilor. După 5 ani de detenție, fostul politician este hotărât să renunțe definitiv la viața publică și să se concentreze pe familie și pe noul său loc de muncă.

Nou început: consultant în dezvoltare turistică

Radu Mazăre nu a pierdut timpul în închisoare și a făcut pași importanți pentru a-și asigura o reintegrare lină în societate. El a reușit să obțină o promisiune de angajare din partea unei companii turistice din Grecia, potrivit publicației Fanatik. Noul său rol, acela de consultant în dezvoltare turistică, nu este unul necunoscut pentru Mazăre, care a mai lucrat în acest domeniu în trecut.

Deși pare puțin straniu, la prima vedere, pentru un om cu studii superioare să urmeze un astfel de curs, însă orice dezvoltare turistică trebuie făcută astăzi în armonie cu natura, așa că am dorit să cunosc elementele de bază în creșterea și cultivarea plantelor și îngrijirea spațiilor verzi. Pentru mine, este prea târziu să mai fiu inginer naval, meseria mea de bază”, a explicat Radu Mazăre în fața magistraților.

Întoarcerea la pasiunea pentru turism

După ce și-a pierdut funcția de primar din cauza problemelor penale, Radu Mazăre a început să lucreze în domeniul turistic. În 2016, el a ocupat poziția de consultant în dezvoltare turistică pentru agenția uriașă de turism Orascom din Egipt, unde a fost și consilierul miliardarului egiptean Samih Sawiris. Acum, Mazăre revine în același domeniu, dar în Grecia, unde va continua să-și folosească experiența și cunoștințele pentru a contribui la dezvoltarea turismului.

Retragerea din viața publică

Fostul primar al Constanței a declarat că nu mai dorește să aibă nicio legătură cu viața publică sau politică. După eliberarea sa, Radu Mazăre a subliniat că nu va mai participa la emisiuni TV sau evenimente publice. Aceasta este o schimbare semnificativă pentru fostul politician, care a fost o figură publică proeminentă în România timp de mulți ani.

Nu mă mai interesează aparițiile publice, am de gând să mă concentrez pe viața mea de familie”, a precizat Mazăre. Prioritatea sa principală este acum familia, după anii petrecuți în spatele gratiilor. El dorește să se dedice complet acestui aspect al vieții sale, lăsând în urmă trecutul tumultuos și controversat din viața publică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: