Redactia.ro
Home » Monden » Nici nu s-a uscat bine cerneala pe actul de divorț! Prima reacție a Elenei Viscu după ce CRBL a fost văzut la braț cu o tânără

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe actul de divorț! Prima reacție a Elenei Viscu după ce CRBL a fost văzut la braț cu o tânără

În urmă cu doar câteva săptămâni, vestea separării unuia dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc a venit ca un șoc pentru fani. CRBL și Elena Viscu, care formau un cuplu de 16 ani și împreună au devenit părinții unei fetițe pe nume Alessia, și-au spus „adio”. Recent, CRBL a fost surprins în compania unei domnișoare mult mai tinere, iar Elena a avut o primă reacție de-a dreptul surprinzătoare.

Mesajul neașteptat al Elenei Viscu pe TikTok

Elena Viscu a oferit prima reacție publică pe tema despărțirii prin intermediul unei postări pe TikTok. Într-o manieră umoristică, alături de o prietenă, Elena a transmis un mesaj care a stârnit numeroase comentarii. În clipul video, fosta parteneră a lui CRBL a folosit pancarte pentru a comunica mesajul. Pe prima pancartă scria „Suntem în căutare de”, iar pe cea a Elenei continua mesajul, spunând: „Soț mie”.

Cu toate acestea, mesajul avea o notă umoristică, întrucât pe partea cealaltă a pancartei apărea adevăratul anunț de angajare. Această postare a fost interpretată de mulți ca un mod de a face față situației dificile prin umor și de a arăta că este pregătită să meargă mai departe.

CRBL explică motivele despărțirii

Invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a vorbit deschis despre despărțirea de Elena. Artistul a subliniat că nu a existat un motiv anume care a dus la separare, ci a fost o decizie luată de comun acord pentru binele lor comun. „Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă”, a declarat CRBL.

Artistul a explicat că, în ciuda eforturilor depuse pentru a salva relația, au ajuns la concluzia că este mai bine să se despartă. „Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas”, a adăugat el.

O decizie matură și echilibrată

CRBL a subliniat că decizia de a se despărți a fost una matură și echilibrată, luată pentru a evita deteriorarea relației și a familiei. „Și că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră, mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată”, a explicat CRBL.

Artistul a recunoscut că, deși despărțirea nu este ușoară, este important să fie sinceri unul cu celălalt și să ia decizii care să reflecte respectul reciproc și dorința de a menține o relație sănătoasă pentru binele copilului lor. „Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a concluzionat CRBL.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: