Redactia.ro
Home » Știri » Nici nu te-ai fi gândit la asta! Un clujean și-a închiriat balconul pentru cazare, în perioada UNTOLD. Câți bani cere

Nici nu te-ai fi gândit la asta! Un clujean și-a închiriat balconul pentru cazare, în perioada UNTOLD. Câți bani cere

GALERIE FOTO (2)

Nici nu te-ai fi gândit la asta! Un tânăr din Cluj-Napoca și-a închiriat balconul pentru cazare, în perioada festivalului UNTOLD 2022. Câți bani cere. Nimănui nu i-a venit să creadă că este posibil așa ceva!

Un clujean și-a închiriat balconul pentru cazare

Un tânăr din Cluj-Napoca s-a gândit la o idee ”genială”. În perioada 4-8 august când are loc festivalul Untold 2022, bărbatul s-a gândit să-și pună balconul pe internet cu anunț de închiriere. Este cunoscut deja faptul că prețurile sunt colosale atunci când este UNTOLD –ul, însă nimeni nu se aștepta ca cineva să-și închirieze balconul. Bineînțeles că, tânărul a vrut să facă haz de necaz pe seama acestui lucru.

Un bărbat a stârnit hohote de râs pe internet, după ce a postat un anunț de închiriere a balcolului, pe perioada festivalului Untold 2022. Prețul pe care-l cere pentru închirierea acestui balcon a stârnit amuzamentul internauților. Tânărul s-a gândit că prețul perfect pentru dormitul afară, pe balcon este…240 de euro.

De închiriat pe perioada Untold 4-8 august, preț 240 euro”, se arată în anunțul de pe Facebook. În plus, le-a arătat internauților și o imagine cu „locul” de dormit: fix pe balcon, „amenajat” cu… o saltea și câteva perne.

Anunțul clujean a stârnit hohote de râs

Postarea făcută de tânărul respectiv a stârnit mult amuzament printre internauți. Aceștia nu s-au putut abține de la comentarii, așa că i-au trimis o avalanșă de mesaje hilare.

”Aici cred ca și-a petrecut Robin Hood ultimele clipe”, ”500€ că e lux”, ”Acuș ajung acolo. Poate mai prind oferta”, ”Să ne zici, te rog, dacă primești oferte”, ”240 € e preț redus doar pentru că e Untold?”, ”Garanție cereți?”, ”Cu loc de parcare?”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe internet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: