Redactia.ro
Home » Monden » Nick de la N&D, moment artistic deosebit alături de fiica sa în mediul online. Andreea se mândrește nespus cu tatăl său

Nick de la N&D, moment artistic deosebit alături de fiica sa în mediul online. Andreea se mândrește nespus cu tatăl său

GALERIE FOTO (2)

Nick de la N&D se bucură de multă împlinire în viața personală, chiar dacă anii în care cânta pe cele mai mare scene din țara noastră au apus de mult. Este căsătorit de 28 de ani, iar rodul iubirii dintre el și soția sa, Cătălina, este o fată superbă pe care au decis să o numească Andreea. În vârstă de 14 ani, adolescenta este foarte populară în mediul online, unde a apărut recent alături de tatăl său. Cei doi au invocat anii de glorie ai artistului și i-au încântat pe urmăritorii tinerei, care s-au gândit cu nostalgie la cariera artistică a bărbatului.

Pe numele său real Nicolae Marin, Nick a devenit cunoscut la începutul anilor 2000, atunci când făcea senzație în țara noastră alături de Delia cu trupa N&D. Melodiile lor erau fredonate de tinerii de pretutindeni, iar fiecare apariție a lor pe scenă era răsplătită cu ropote de aplauze.

Nick se mândrește cu familia sa. Este căsătorit de 28 de ani și are o fiică superbă

Totul s-a schimbat însă în anul 2003, atunci când Delia a decis să-și înceapă cariera solo. A renunțat fără nicio atenționare la colegul său de trupă, iar el nu a mai  urmat ulterior o carieră artistică. Chiar dacă Nick a mărturisit că a fost dezamăgit în urma colaborării sale cu Delia, a preferat mereu să păstreze motivele rupturii lor private. În ultimii ani au mai apărut împreună în cadrul a diferite spectacole, iar relația lor se pare că s-a îmbunătățit.

„Am fost sus și ne-am despărțit ok. Mi s-a părut ca am fost lucrat pe la spate legat de discuțiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis că vrea să încerce solo. Intâi s-a documentat să vadă cum e, să nu cumva să plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cât timp am colaborat, poate asta a fost greșeala mea. Dacă aveam, poate eram ok și azi. Am avut încredere deplină în ea.”, a declarat Nick despre Delia.

Cu toate că nu visul său artistic a luat sfârșit mult prea devreme, fostul membru N&D s-a bucurat de multă împlinire în plan personal. El și soția sa, Cătălina, au un mariaj foarte fericit și sunt împreună de mai bine de 28 de ani. Mândria lor cea mai mare este fiica lor, Andreea, care curând va împlini vârsta de 15 ani.

Tânăra este foarte mândră de tatăl său și are o relație apropiată cu acesta, așa că nu ezită să-l însoțească ori de câte ori are o apariție publică. Au participat împreună la emisiunea „Chefi la Cuțite” la începutul acestui an, iar acum sunt foarte activi în mediul online.

Nick de la N&D, moment artistic deosebit alături de fiica sa în mediul online

Andreea este pasionată de machiaj și are o comunitate destul de mare de urmăritori în mediul online. Pe lângă vlogurile pe care le postează adesea pe contul său personal de Youtube, adolescenta este foarte activă și pe TikTok, unde tatăl său o ajută să realizeze diferite clipuri.

Printre cele mai recente momente prezentate în mediul online ale celor doi se numără un dans pe una dintre melodiile care l-au făcut celebru pe Nick, „Nu mă lăsa”. Tatăl și fiica au cântat împreună și pare că s-au bucurat nespus de micul lor clip, care a fost foarte apreciat în mediul online.

Videoclipul poate fi vizionat mai jos, unde se poate remarca și asemănarea dintre Nick și Andreea. Cei doi au parcă aceeași atitudine, iar legătura dintre el pare că este, într-adevăr, una foarte puternică.

@nicknnd#rap #foryou #numalasa @new_andreeamarin

♬ sunet original – NiCK nnd

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: