Redactia.ro
Home » Sport » Nick Kyrgios, mesaj pentru antrenori! ”Este o pierdere de timp să ai antrenor”

Nick Kyrgios, mesaj pentru antrenori! ”Este o pierdere de timp să ai antrenor”

Nick Kyrgios, antrenor,

Este cunoscut faptul că Nick Kyrgios nu are antrenor. Sportivul a explicat într-un interviu de ce preferă să se pregătească singur.

Australianul (locul 40 ATP) consideră că un antrenor nu l-ar putea ajuta. Nick Kyrgios spune că aceștia cer mult prea mulți bani pentru serviciile lor. În plus jucătorul de tenis cunoscut pentru ieșirile sale “în decor” pe teren susține că nimeni nu l-ar putea schimba.

”Eu cred că un antrenor este o pierdere de timp și de bani. Mi se pare că sunt prea bine plătiți, cer salarii prea mari. Ar fi inutil pentru mine să colaborez cu un antrenor. Nu cred că un antrenor ar fi pregătit să lucreze cu mine și nu aș vrea să îi supun la așa ceva, ar fi un coșmar pentru ei. În punctul carierei în care mă aflu este greu să mai fiu schimbat și, sincer să fiu, nu îmi place să primesc sfaturi”, a spus Nick Kyrgios, potrivit Tennisworldusa.

Nick Kyrgios, implicat în mai multe scandaluri

Cea mai bună clasare a australianului în ATP a fost locul 13. Este considerat un jucător foarte talentat, dar este cunoscut și pentru ieșirile pe care le-a avut pe teren. S-a certat cu adversari, cu arbitri a fost amendat sau descalificat. Australianul a câștigat șase titluri în cariera sa. A reușit să ajungă și în sferturile a două turnee de Grand Slam. Roland Garros în 2015 și Wimbledon în 2014. Anul trecut, Kyrgios a fost implicat în mai multe scandaluri.
A fost descalificat de la turneul de la Roma. La meciul cu Casper s-a enervat pe arbitru și a lovit cu piciorul scaunele dar și alte obiecte. Apoi a plecat de pe teren în mijlocul meciului. La turneul de la Cincinatti s-a certat cu arbitrul, care l-a rugat să servească mai repede. Jucătorul a comentat apoi tot meciul și l-a jignit pe acesta în repetate rânduri. După acele incidente a fost exclus timp de 16 săptămâni din circuitul ATP şi amendat cu 25.000 dolari. Ambele sancţiuni au fost cu suspendare. La turneul de Grand Slam de la US Open a comis-o din nou. Atunci a făcut mai multe comentarii jignitoare la adresa federației internaționale de tenis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: