Redactia.ro
Home » Monden » Nick Rădoi îi răspunde Ioanei! Afaceristul nu regretă declarațiile făcute cu privire la scandalul dintre ea și Ilie Năstase

Nick Rădoi îi răspunde Ioanei! Afaceristul nu regretă declarațiile făcute cu privire la scandalul dintre ea și Ilie Năstase

Ioana Năstase a reacționat după ce Nick Rădoi a intervenit în scandalul dintre ea și fostul tenismen. Afaceristul susține că intervenția lui s-a datorat șocului pe care l-a avut la aflarea celor întâmplate întrea ea și Ilie Năstase. 

Nick Rădoi îi răspunde Ioanei

Ioana Năstase l-a acuzat pe fostul tenismen de agresiune, în urmă cu câteva zile. La scurt timp, Nick Rădoi a avut prima reacție în cadrul scandalul. Afaceristula  declarat că el ar fi cauza scandalului dintre brunetă și soțul ei, pentru că i-ar fi transmis acesteia o urare. După toate declarațiile omului de afaceri, Ioana Năstase s-a arătat nemulțumită de intervenția acestuia, pe care o consideră cu totul neplasată.

„Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a declarat Ioana Năstase pentru playsport.ro.

După această declarație controversată. Nick Rădoia  ținut să îi dea răspunsul Ioanei în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars. În cadrul emisiunii, afaceristul a explicat de ce a ales să-și spună părerea cu privire la scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase.

„Am vorbit cu voi să vorbesc complet alte subiecte, dar s-a întâmplat când eu am vorbit vineri și am dat interviu să avem un subiect complet diferit. Normal că s-a schimbat totul deodată ce am auzit de 112, despre violență… Reacția mea a fost o părere din ce știu din trecut. S-au întâmplat multe cazuri în restaurante când Ilie a ieșit din comun și a făcut scandaluri”, a spus Nick Rădoi, luni seara, la Showbiz Report.

Afaceristul a mai explicat că ceea ce s-a întâmplat vineri a fost un adevărat ”șoc” pentru el, motiv pentru care a ales să vorbească pe acest subiect.

„Nu este ok să te bagi într-o familie. Fata este căsătorită. Ioana este o femeie devotată, o femeie foarte ok, totuși nu este locul meu (…), dar vineri a fost un șoc pentru mine”, a mai explicat afaceristul.

Ioana Năstase a  explicat motivul din spatele scandalului

Ioana Năstase a sunat la 112, în urmă cu câteva zile pentru a raporta agresiuni din partea soțului său, fostul tenismen Ilie Năstase. Bruneta a declarat că a fost agresată doar verbal, nu și fizic.

Ioana a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță despre conflict, declarând din nou că nu Nick Rădoi a fost cel de la care a pornit întregul scandal. Bruneta nu a vrut să divulge care a fost motivul real din spatele scandalului și a negat mai multe speculații.

,,Am văzut câte ceva pe la Tv în legatura cu Nick, nu este adevărat. M-a sunat el de Sfântul Ion, dar eu cred că el așa a considerat pentru că el și Ilie s-au mai tatonat și a crezut asta. Totul a pornit de la un lucru banal. Eu sunt la Constanța. Chiar astăzi m-a sunat Ilie. Mi-a zis că e frumos la București și că ninge. Nu și-a cerut scuze, nu am apucat să vorbim foarte mult. Important este să fim sănătoși. Trebuie să mă gândesc foarte bine la ce am de făcut. Cearta noastră nu are legătură cu declarațiile Andreei. Pe mine nu mă interesează trecutul lui Ilie. El a fost deranjat că o femeie ca ea a putut să zică acest lucru, dar nu din cauza asta ne-am certat”, a declarat Ioana la ”Măruță”.

Mai mult, Ioana Năstase a spus că nu a fost contactată până acum de fostul tenismen și că a preferat să meargă la casa din Constanța.

Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat Ioana, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Ilie Năstase ar putea ajunge în spatele gratiilor

Florin Ionuț Pascu, un renumit avocat, a declarat pentru sursa citată că Ilie Năstase ar putea ajunge în spatele gratiilor pentru cele întâmplate, dacă soția sa va merge la poliție și dacă va scoate de  la INML un raport medico-legal.

În ipoteza săvârșirii unei noi infracțiuni cu intentie sau intenție depășită, după aplicarea unei sancțiuni penale, respectiv amânarea aplicării pedepsei, legiuitorul penal a stabilit anumite condiții ce trebuie îndeplinite pentru a se ajunge la revocarea amânării aplicării pedepsei, respectiv persoana condamnată să săvârșească din nou o infracțiune, noua infracțiune să fie descoperită în termenul  de încercare. Și ultima condiție, cea mai importantă, ca pentru ultima infracțiune să se pronunțe o condamnare. În acest context, se va putea ajunge ca persoana care a fost condamnată, jnițial, cu amânarea aplicării pedepsei, să nu mai beneficieze de acest, putem să-i spunem, beneficiu al legii penale, și să fie condamnat cu executare”, a declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: