Redactia.ro
Home » Monden » Nicola, dezvăluiri din căsnicia cu fostul soț: „Lăsăm lucrurile să se așeze”

Nicola, dezvăluiri din căsnicia cu fostul soț: „Lăsăm lucrurile să se așeze”

Nicola nu este complet vindecată, în ciuda faptului că au trecut 15 ani de la despărțirea de fostul său soț, compozitorul Mihai Alexandru. Cântăreața susține că nu au o legătură strânsă și că vorbesc doar în problematicile legate de copii lor.

Nicola: „Fiecare are viața lui”

Nicola și Mihai Alexandru au fost căsătoriți din 1990 până în anul 2007. Cei doi au ămpreună doi copii Pe vremea când formau un cuplu, colaborau şi din punct de vedere muzical şi lansau hit după hit, dar acum nu mai încape loc de dialog. Aceștia discută din spusele cântăreței doar în interesul copiilor.

„Nu mai colaborez cu fostul soț, nu că am avea ceva unul cu celălalt, vorbim. Dar vorbim numai despre copii, şi doar atunci când este cazul. Fiecare are viața lui”, a declarat Nicola pentru „Click!”.

Nicola: „Lăsăm lucrurile să se așeze”

În ultima perioadă, Nicola și Mihai s-au mobilizat pentru a-l susține pe Jonathan, fiul lor să urmeze o carieră de solist, dar până acum nu au dat roade eforturile lor:

„Noi avem doi copii, dar și eu, şi el mai avem câte unul, aşadar fiecare are câte trei copii. Maria și Jonathan sunt ai noștri. Maria este foarte bună la muzică, iar Jonathan este și actor, și compozitor, vrea să meargă pe partea de compoziții.

Avem discuții cu el, pentru că are o voce excepțională, a făcut canto clasic și noi îi spunem că trebuie să fie în față, dar nu ne înţelegem cu el, vrea să fie în spatele scenei. E foarte bun în ceea ce face, însă până la urmă lăsăm lucrurile să se așeze, pentru că nici mie nu-mi plăcea să mi spună părinții ce să fac. Și eu îmi doream să fac altceva. E foarte încăpățânat, fiind Scorpion. Și e mai bine să îl lăsăm în pace, să se așeze el singur pe drumul lui”, a mai spus Nicola aceleași surse.

Nicola: „Sunt singură, nu am timp de iubire”

Fostul soț a reușit să-și reface viața, însă Nicola nu are parte de viață sentimentală și nu și-a găsit sufletul pereche:

„Sunt singură, nu am timp de iubire. Așa e treaba acum, chiar dacă am admiratori”, pentru aceeași sursă citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: