Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Botgors, devastat de durere la trei luni de la moartea soției. Ce are de gând să facă artistul

Nicolae Botgors, devastat de durere la trei luni de la moartea soției. Ce are de gând să facă artistul

GALERIE FOTO (3)Nicolae Botgors, devastat de durere la trei luni de la moartea soției.

Nicolae Botgors, devastat de durere la trei luni de la moartea soției. Au trecut trei luni de la moartea Lidiei, iar artistul nu își poate reveni. Dirijorul a vorbit recent despre perioada dificilă prin care trece de când soția sa s-a stins din viață. Nicolae Botgros a vorbit despre planurile sale.

Nicolae Botgors, devastat de durere la trei luni de la moartea soției. Ce are de gând să facă artistul

Nicolae Botgors, devastat de durere la trei luni de la moartea soției. Lidia Bejenaru s-a stins din viață în urmă cu trei luni, lăsându-și familia îndurerată. Soțul său, Nicolae Botgros nu poate trece peste pierderea imensă, motiv pentru care a luat o decizie radicală. Artistul a declarat că apartamentul pe care îl deține îi aduce aminte de soția sa, a decis să-l vândă, pentru a încerca să treacă peste pierderea suferită. „Stau la dânsul pentru că e vorba să mă mut acolo cu totul. E vorba să vând apartamentul și să-l dau că n-am să pot trăi, îmi vine greu. Sunt multe aminti acolo, e greu.”, a declarat Nicolae Botgros la Antena Stars.

Nicolae Bortgros nu poate concepe faptul că femeia alături de care a trăit atâția ani nu mai este printre noi. Artistul merge de două ori pe zi la mormântul Lidiei. „Merg când dă Dumnezeu și de două ori pe z, și de trei ori, dar mă duc de două ori pe zi regulat. Am fost dimineață la 8 și ceva și acum am terminat repetiția și merg spre dânsa.”, a mai adăugat Nicolae Botgros.

Dirijorul a povestit despre problemele de sănătate pe care le-a avut soția sa, mărturisind că a suferit trei intervenții chirurgicale în aproape două săptămâni.„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros, momente dificile după pierderea soției sale

Artistul a declarat că deși are persoane care îi sunt alături, simte că a rămas singur și sărac din cauza faptului că îi lipsește Lidia Bejenaru. Cei doi aveau împreună o căsnicie de 50 de ani. „Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a spus Nicolae Botgros. Dirijorul încearcă să facă tot posibill să treacă peste acest episod ce l-a marcat, mărturisind că și-a reluat concertele pentru a mai uita de greutăți.

Etichete: