Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Nicolae Botgros, mesaj pentru amanta tatălui său: „Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac”

Fiul lui Nicolae Botgros, mesaj pentru amanta tatălui său: „Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac”

GALERIE FOTO (5) Fiul lui Nicolae Botgros, mesaj pentru amanta tatălui său

Fiul lui Nicolae Botgros, mesaj pentru amanta tatălui său. Au trecut mai bine de trei luni de la moarte artistei Lidia Bejenaru, soția maestrului Nicolae Botgros. Fiul celor doi, Corneliu Botgors a vorbit recent despre moartea mamei sale, dar și despre relația extraconjugală pe care a avut-o tatăl său cu tânăra artistă Anișoara Debija.

Fiul lui Nicolae Botgros, mesaj pentru amanta tatălui său: „Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac”

Fiul lui Nicolae Botgros, mesaj pentru amanta tatălui său. Lidia Bejenaru s-a stins din viață în urmă cu mai bine de trei luni după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Artista a trecut prin momente dificile mai ales după ce a aflat că soțul ei, Nicolae Botgros mai avea o relație extraconjugală. Maestrul s-a iubit cu artista Anișoara Debija, iar în urma relației amoroase a rezultat o fetiță de trei ani. Recent, Corneliu Botgros, fiul Lidiei și a lui Nicolae Botgors, a vorbit despre moartea artistei, dar și despre amanta tatălui său. Corneliu, vizibil afectat, a declarat că nu reușește să conștientizeze nici astăzi că mama lui nu mai este printre noi. ”Asta aș vrea să înțeleg și eu, nu pot să confirm că asta a fost cauza morții. Ea, pur si simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operație. Și noi ne întrebăm de ce a murit, nu știu!”, a declarat Corneliu Botgros.

Bărbatul a recunoscut că are o soră vitregă, dar susține că va trece mult timp până se va obișnui cu ideea și va simți pe deplin că va face parte din familie. ”Am vizitat-o de două ori. Acum doi ani și vreo jumătate de an în urmă. Deocamdată. A fost emoționant, dar încă nu simt apropierea asta, rudenia, e complicat! Cred că e nevoie de timp ca ceea ce s-a întâmplat să se asimileze în mine și să pot trăi această bucurie, să zicem… că este o bucurie. Deocamdată nu se întâmplă asta, cu timpul poate ne vom apropia. A fost o stare confuză, nu știam cum să reacționez. E nevoie de timp să mă adaptez. Indiferent ce s-a întâmplat, eu nu pot judeca pe nimeni. Că tată a făcut acest lucru public și a recunoscut, e un act de bărbăție, un lucru omenesc”,a mai spus fiul maestrului.

Corneliu, mesaj pentru amanta tatălui său

Fiul artistului a vorbit și despre femeia care a intervenit în relația părinților săi, mărturisind că Anișoara Dabija a făcut unele afirmații publice, pe care nu trebuia să le facă. De asemenea, Corneliu a declarat că va veni ziua în care îi va cere socoteală. ”Ce ține de declarațiile făcute de Ana Dabija, ele ne-au afectat, poate, moral. Și nu doar pe mama, ci și pe mine. Probabil, nu trebuia să spună asta… este o vorbă: fericirea nu se afișează! Din moment ce afișezi, probabil nu ești fericită. Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac. Nu în nume de rău, sunt lucruri care se pot spune în public, altele nu. Din punct de vedere etic nu era corect, părerea mea, nu că i-aș interzice, n-am niciun drept”, a declarat fiul lui Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros are o relație cu artista Anișoara Dabija, care a început în timpul căsnicie cu Lidia Bejenaru. Anișoara a fost căsătorită cu instrumentistul Dumitru Gușevati, cu care are doi băieți. Maestrul Nicolae Botgros are o fetiță de trei ani și un băiat de 45 de ani.

Nicolae Botgros si Ana Dabija
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: