Redactia.ro
Home » Știri » Nicolae Ceaușescu a avut o amantă celebră! Fostul lider comunist o idolatriza pe această femeie

Nicolae Ceaușescu a avut o amantă celebră! Fostul lider comunist o idolatriza pe această femeie

GALERIE FOTO (3) Nicolae Ceaușescu a avut o amantă celebră!

Nicolae Ceaușescu a avut o amantă celebră! Fostul lider comunist și-a trăit viața după bunul plac și s-a bucurat de tot ceea ce i-a oferit puterea de conducător. 

Nicolae Ceaușescu a avut o amantă celebră

După moartea lui Nicolae Ceaușescu, viața lui a fost unul dintre cele mai controversate subiecte. Au apărut detalii șocante despre felul în care și-au trăit soții Ceaușescu viața de conducători și mai ales cu cine își pierdeau vremea, scrie cancan.ro.

Viața lor intimă a fost cea mai discutată de oameni de-a lungul timpului. Chiar dacă erau căsătoriți de mult timp și trebuiau să dea un exemplu bun, cei doi soți au fost infideli unul cu celălalt, având nenumărați amanți și amante. Potrivit zvonurilor, Nicolae Ceaușescu a avut o amantă celebră!

Cea care i-a furat inima lui Nicolae Ceaușescu a fost nimeni alta decât Matilda Pascal Cojocărița, o cunoscută cântăreață de muzică populară. Artista s-a făcut remarcată în anul 1979, când la doar 21 de ani, a câștigat echivalentul de atunci al titlului de „Miss România” din zilele noastre, concurs care a avut loc la Costinești. La ceva timp după, Matilda Pascal Cojocărița a început o carieră în muzica populară.

Amanta lui Nicolae Ceaușescu
Matilda Pascal Cojocărița

”Ceaușescu spunea mereu despre Matilda că este o „comoară națională cu voce de privighetoare” și că trebuie ajutată. De față cu Elena nu făcea nici un fel de comentariu, pentru că era foarte geloasă. De fapt, soția dictatorului știa că Ceaușescu o simpatiza pe artista. De aceea nu a fost de acord că Matilda să fie prezența la vreo petrecere de-a lor. Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ură pentru Cojocărița”, a declarat un apropiat al Matildei Pascal Cojocăriţa în urmă cu mai multă vreme.

Nicolae Ceaușescu a avut o amantă celebră! Elena Ceaușescu nu era străină de aceste lucruri, fiindcă știa ce simpatii are soțul ei și încerca să le stopeze prin toate metodele posibile.

„Acesta a fost motivul pentru care nu a fost de acord că Matilda să fie prezența la vreo petrecere de-a lor. Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ură pentru Cojocărița”, a spus apropiatul artistei.

Elena Ceaușescu a avut cinci amanți

Nici Elena Ceaușescu nu a fost vreo sfântă! Aceasta ar fi avut cinci amanți, pe lista ei fiind bărbați cu funcții importante. De fapt, prestanța lor a crescut pe măsură ce a crescut și importanța ei întâi în Partidul Comunist, apoi în stat, alături de Nicolae Ceaușescu.

Cele cinci figuri despre care se spune că au trecut prin patul Lenuței a lui Briceag, cum era poreclită atunci când era fată, se numără tatăl artistului Gheorghe Zamfir, Abraham Schechter, medicul cuplului dictatorial, Eftemie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu, Victor Stănculescu și un soldat german.

Elena Ceaușescu a avut cinci amanți

Mai mult, soția fostului dictator făcea totul pe față, iar Nicole Ceaușescu nu era deranjat. Nicolae Stan a devăluit acest lucru într-un interviu.

”La un moment dat în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, A ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă”, mărturisea Nicolae Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: