Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nicolae Ceaușescu era spionat de CIA. Informațiile despre cancerul său de prostată ajungeau la Washington

Nicolae Ceaușescu era spionat de CIA. Informațiile despre cancerul său de prostată ajungeau la Washington

Nicolae Ceaușescu

Mulți nu știu acest lucru, însă Nicolae Ceauşescu ar fi suferit de cancer la prostată sau cel puțin așa reiese dintr-o analiză a unui ofițet CIA de pe pământ românesc.

Nicolae Ceauşescu avea cancer de prostată. Cine a dat acestea informații

Întreaga poveste începe cu George Kolt, care era numit unul dintre cei mai buni ofițeri de la CIA, a trimis un raport de șase pagini către superiorul său de la Washington, în care vorbea despre situația de la noi din țară.

Astfel, acesta povestea că liderul statului comunist, Nicolae Ceaușescu, urma să fie supus unei interveții chirugicale complicate, deoarce suferea de cancer la prostată. Acest lucru era foarte grav, mai ales că în România condițiile nu erau unele bune, nici din punct economic și nici financiar.

„Tot mai multe informaţii de la sursele noastre indică faptul că Nicolae Ceauşescu ar putea fi supus în curând unei intervenţii chirurgicale din cauza unui cancer la prostată. Perioada în care apare această problemă este una riscantă deoarece România trece prin mari probleme economice şi financiare înainte de iarna anului 1985, iarnă ce se anunţă una deosebit de dură”., se arăta în raportul colonelului George Kolt, de la CIA.

Liderul comunist, sub supravegherea americanilor. Ce se spunea despre Ceaușescu

De asemenea, George Kolt scria în raportul său că aceasta nu era singura problemă de sănătate a liderul din România, căci acesta suferea de mai multe afecțiuni. Se vorbea și despre cine îi va lua locul în cazul unui eșec medical, iar primele două nume erau, desigur, Elena Ceaușescu și Nicu Ceaușescu.

”Are mai multe probleme de sănătate. Iar în cazul în care Ceauşescu nu se reface repede după intervenţia chirurgicală, bătălia pentru succesiune ar face ca soţia sa Elena şi fiul său, playboy-ul Nicu, să îşi măsoare forţele cu restul oamenilor din echipa de conducere. Nu există vreun succesor dominant în acest grup deoarece Nicolae Ceauşescu nu a desemnat un succesor, însă cred că este posibil ca ceilalţi şefi comunişti să se unească pentru a încerca să îi dea jos de la conducere pe Elena şi Nicu”, a mai adăugat în raportul său colonelul CIA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: