Redactia.ro
Home » Știri » Nicolae, condus pe ultimul drum! Tragedia de la rafinăria Petromidia din Năvodari a îndoliat inimile a zeci de oameni

Nicolae, condus pe ultimul drum! Tragedia de la rafinăria Petromidia din Năvodari a îndoliat inimile a zeci de oameni

GALERIE FOTO (3) Nicolae, condus pe ultimul drum! Tragedia de la rafinăria Petromidia din Năvodari a îndoliat inimile a zeci de oameni

Nicolae, condus pe ultimul drum! Tragedia de la rafinăria Petromidia din Năvodari a îndoliat inimile a zeci de oameni. Iată detaliile!

Nicolae, condus pe ultimul drum

Tragedia de la rafinăria Petromidia din Năvodari a îndoliat astăzi inimile a zeci de oameni, care s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la Nicolae, angajatul care și-a pierdut în mod tragic viața într-un accident de muncă în timp ce încerca să-și salveze colega dintr-un bazin de azot. Înmormântarea lui Nicolae a reprezentat o ultimă ocazie pentru familie, prieteni și colegi de a-și exprima durerea și de a-i aduce un ultim omagiu.

În timpul ceremoniei funerare, amintirile frumoase despre Nicolae au inundat atmosfera plină de durere. Era un bărbat iubit și respectat de toți cei care l-au cunoscut, iar gestul său de curaj, de a-și sacrifica propria viață în încercarea de a salva o colegă, nu va fi uitat niciodată. Familia, prietenii și colegii lui Nicolae au fost alături de el pe ultimul drum, încercând să găsească alinare în unirea lor și în amintirile frumoase pe care le păstrează în inimi.

Investigațiile continuă. Colega lui Nicolae, în stare gravă la spital

Pe fundalul tristeții care a cuprins comunitatea rafinăriei Petromidia, investigațiile privind accidentul de muncă continuă în paralel cu lupta pe viață și pe moarte a colegei lui Nicolae, care se află în stare gravă la spital. Autoritățile au demarat o anchetă amănunțită pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina eventualele neglijențe sau încălcări ale regulilor de siguranță.

În cadrul anchetei, polițiștii, procurorii și inspectorii de muncă vor lua declarații de la colegii celor doi angajați implicați în tragicul incident. Din primele informații, se pare că femeia nu avea motive să se afle în acel bazin și că intervenția sa independentă a avut consecințe fatale. În astfel de situații, protocoalele de securitate prevăd că ar fi trebuit să anunțe imediat superiorii, iar intervenția trebuia să fie efectuată de personal specializat.

Femeia luptă între viață și moarte

În acest moment, colega lui Nicolae luptă între viață și moarte, iar medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Eforturile lor depuse pentru a-i salva viața sunt la fel de intense precum durerea și tristețea celor apropiați, care își doreau cu toții ca această tragedie să fie doar un coșmar din care să se trezească.

Reacția Rompetrol

Compania demarează o investigație internă în colaborare cu autoritățile:

„Doi angajați ai Rompetrol Rafinare au fost afectați, în cadrul unei manevre uzuale de lucru – prepararea stabilizatorului pentru producția de granule de polimeri.

Echipele de intervenție private și publice au fost la fața locului și au depus toate eforturile pentru stabilizarea și salvarea acestora.

În prezent, o persoană, care a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, iar pentru a doua persoană a fost declarat decesul„, au transmis reprezentanții Rompetrol Rafinare.

„Suntem alături de familiile colegilor noștri și îi asigurăm de întregul suport al Rompetrol Rafinare.

Compania a demarat o investigație internă și colaborează strâns cu toate autoritățile competente, pentru determinarea cauzelor incidentului”,au transmis Rompetrol famiilor angajaților. 

Sursa foto: Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: