Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Guță s-a lansat în afaceri. Manelistul și-a deschis o sală de jocuri de noroc

Nicolae Guță s-a lansat în afaceri. Manelistul și-a deschis o sală de jocuri de noroc

GALERIE FOTO (4) Nicolae Guță s-a lansat în afaceri.

Nicolae Guță s-a lansat în afaceri. După o pauză îndelungată, Nicolae Guță revine în forță. De această dată a lăsat muzica pe planul doi pentru a se lansa în afaceri. Manelistul și-a deschis cazino cu numele lui, în Petroșani. Cântărețul vrea să dea lovitura.

Nicolae Guță s-a lansat în afaceri. Manelistul și-a deschis o sală de jocuri de noroc

Nicolae Guță s-a lansat în afaceri. Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști din România s-a lansat în afaceri. Nicolae Guță și-a deschis un cazino, în Petroșani și este sigur că va da lovitura. Manelistul a deschis o sală de jocuri de noroc, iar cei care intră în local, primesc tratamente deosebite. Aceștia își pot bucura ochii privindu-le pe animatoarele care dansează, vor primi băutură gratic și numeroase premii. Evident, Guță a ales un nume pe măsură pentru cazinoul său: ” Regele manelelor”.

După ce autoritățile au relaxat măsurile adoptate în pandemia de coronavirus, Nicolae Guță a inaugurat sala de jocuri, după ce a așteptat aproape doi ani acest moment special. Deschiderea cazinoului a fost organizată ca la carte, cu diferite premii și zeci de baloane. Familia lui Guță are mai multe afaceri. Artistul a avut deschis și un local, unde se cânta live, dar acesta nu prea a funcționat așa că a fost nevoit să-l închidă. Și fiul manelistului, Nicu, s-a lansat în domeniul jocurilor de noroc, având o sală de păcănele în Gherla. Totodată, băieții mai mari ai lui Guță au deschis un parc auto de mașini second-hand pe care le aduc din Germania și le vând în România.

Câți copii are, de fapt, Nicolae Guță

Nicolae Guță este cunoscut pentru talentul său artistic, dar și pentru faptul că are mulți copii. Artistul a recunoscut doar șase dintre copiii săi, dar acesta are în total, 12 copii.

Primul copil l-a avut cu Mariana, prima femeie din viața sa. Cei doi aveau 16 ani când s-au mutat împreună și în ciuda faptului că nu s-au căsătorit niciodată, Guță și Mariana au trăit ca și când ar fi fost. Femeia i-a dăruit patru copii, pe Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela și Nicușor. Chiar dacă era împreună cuMariana, cea de-a doua femeie care a intrat în viața artistului a fost Sorina Șerban. Cei doi au fost colegi de breaslă, artista fiindu-i amantă din 1999 până în 2005, dar nu i-a dăruit niciun copil.

Narcisa este cea de-a treia femeie care a fost fermecată de carisma lui Guță. Bruneta a fost cea care l-a făcut tată pentru a cincea oară. Ultima femeie care i-a pus capac manelistului este Cristina, cu care trăiește împreună și în prezent, având un copil împreună. Pe lângă relațiile cu acestea, Nicolae Guță a mai avut aventuri cu alte femei care i-au dăruit copii, dar a refuzat să-i recunoască. Printre acestea se numără și Beyonce de România, care are o fiică cu acesta. Deși cam toate relațiile artistului s-au terminat cu scandal, Nicolae Guță este în continuare iubit de femei, care vor să îl facă tătic pe acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: