Redactia.ro
Home » Monden » Nicolas Cage a decis să-și ajute fiul! Ce face actorul pentru nepoții lui

Nicolas Cage a decis să-și ajute fiul! Ce face actorul pentru nepoții lui

Nicolas Cage a decis să-și ajute fiul

Nicolas Cage a decis să-i dea o mână de ajutor fiului lui. Actorul își iubește atât fiu cât și cei doi nepoței ai lui, astfel că s-a decis să nu le lipsească nimic și a scos bani din bunar.

Nicolas Cage a decis să-și ajute fiul cu pensia alimentară

Potrivit unor documente apărute în presă, Nicolas Cage a decis să-și ajute fiul, pe Weston, și să le plătească pensia alimentară celor doi nepoți ai săi, Sorin, în vârstă de 4 ani și Lucian, în vârstă de 6, scrie protv.ro.

Cei doi copii ai lui Weston Cage sunt făcuți cu românca Danielle. Pentru că nu are niciun proiect cinematografic în acest moment, celebrul actor s-a angajat să plătească el suma stabilită de instanță, aproximativ 16.000 de dolari pe lună. Suma nu e, totuși, o problemă pentru Cage, care are o avere estimată la 25 de milioane de dolari.

Weston și Danielle au fost căsătoriți între 2013 și 2016, însă Danielle a cerut divorțul pe fondul dependenței de alcool a lui Weston. Weston Cage, care a jucat de-a lungul timpului în filme precum „Traficantul“, „Iadul se dezlănţuie“ şi „Corbul” s-a recăsătorit în aprilie 2018 cu Hila Aronian. El a mai fost căsătorit și cu Nikki Williams.

Weston a traversat o perioadă foarte neagră înainte de a o cunoaște pe Danielle

Într-un interviu din 2017, acordat publicației britanice Daily Mail, fiul lui Nicolas Cage a povestit cum Danielle, dar și Lucian, primul lor copil, l-au salvat de la o moarte sigură.

”Danielle m-a salvat. Și nașterea lul Lucian m-a salvat. Lucian e îngerul meu păzitor. Cu doar două zile înainte de nunta noastră din 2013, din Londra, Danielle a aflat că e însărcinată. Parcă m-am teleportat în Paradis când mi-a dat vestea. Lucian și soția mea m-au salvat de la moarte. Nici măcar analogia zi vs noapte nu poate descrie diferența dintre viața mea fără Danielle și Lucian și viața mea cu Danielle și fiul nostru”, spunea atunci Weston.

Fiul lui Nicolas Cage a ținut primele pagini ale tuturor publicațiilor în 2011, pe când avea 20 de ani, atunci când a fost arestat pentru violență domestică. Ulterior a fost bătut de antrenorul său personal într-un incident foarte bizar, care a ținut, de asemenea, primele pagini ale publicațiilor din toată lumea.

”Alcoolul devenise un coșmar. Beam 30 de beri pe zi, o sticlă de vin, plus alte tării. Când am început să amestec combinația asta cu pastile mi-am dat seama că îmi săpam singur mormântul. Aveam nevoie de alcool pentru a umple golurile din viața mea. Totul s-a schimbat, însă, când am întâlnit-o pe Danielle”, spunea Weston în interviul din 2017.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: