Redactia.ro
Home » Monden » Nicolas Cage, confundat cu un om al străzii. Cum și-a risipit averea de 110 milioane de dolari

Nicolas Cage, confundat cu un om al străzii. Cum și-a risipit averea de 110 milioane de dolari

GALERIE FOTO (4) Nicolas Cage, confundat cu un om al străzii

Nicolas Cage, confundat cu un om al străzii. Celebrul actor a cunoscut succesul în anii 90, primind roluri în numeroase blockbustere. Nicolas Cage a câștigat de-a lungul anilor milioane de dolari, dar se pare că actorul și-a risipit întreaga avere. Recent, starul a fost confundat cu un om al străzii și a fost dat afară dintr-un restaurant.

Nicolas Cage, confundat cu un om al străzii. Cum și-a risipit averea de 110 milioane de dolari

Nicolas Cage, confundat cu un om al străzii. Celebrul actor american a reușit să adune o avere impresionantă de-a lungul anilor, jucând în numeroase filme de succes. Actorului i-a plăcut viața de lux și a știut să impresioneze femeile de origine asiatică, dar în ultimii ani a adunat datorii uriașe, după ce și-a cheltuit întreaga avere pe numeroase achiziții excentrice. În vârstă de 56 de ani, Nicolas Cage și-a început cariera în 1983 și a apărut în multe filme de succes precum „National Treasure” sau „Snake Eyes”, care i-au adus în conturi aproximativ 150 de milioane de dolari. Actorul a dezvoltat o pasiune pentru casele de lux și castele, având la un moment dat 15 locuințe, printre care și o vila în valoare de 25 de milioane de dolari, situate pe malul mării, în California.

De asemenea, starul a mai plătit 16 milioane de dolari pentru o vilă în Newport, Rhode Island și alte 8,5 milioane de dolari în Las Vegas. În urmă cu câteva zile, actorul a fost dat afară dintr-un restaurant din Las Vegas pentru că s-a luat la ceartă cu angajații localului. Totodată, Nicolas Cage a fost confundat cu un om al străzii. Imagini cu acesta au devenit virale în timp ce era dat afară din restaurant. Se poate observa că Nicolas Cage se afla sub influența alcoolului, iar martorii oculari au declarat că actorul ar fi fost confundat cu un om al străzii de angajații localului.

Starul are diferite fantezii pe care nu a ezitat niciodată să și le atribuie. Acesta a cheltut 150.000 de dolari pe o caracatiță și 300.000 de dolari pe craniul unui dinozaur. Acesta dă vina pe contabilii săi, care l-au determinat să-și cheltuie întreaga avere. Acesta ar fi falit de mai bine de 10 ani din cauza achizițiilor costisitoare pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară

Anul acesta, Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară cu Riko Shibata, care este cu 30 de ani mai tânără decât el, cumpărându-i și un inel cu diamant negru. Starul a mai fost căsătorit cu Erika Koike, în martie 2019, iar mariajul lor s-a terminat după doar patru zile. Inițial, Cage a încercat să anuleze căsătoria, motivând că era prea beat pentru a-și spune jurămintele. În trecut a mai fost căsătorit cu Patricia Arquette din 1995 până în 2001, iar timp de trei luni, Nicolas Cage a fost căsătorit cu fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley. Actorul a mai fost căsătorit cu Alice Kim, împreună cu care are un fiu, Kal-El.

Pe lângă căsătorie, actorul este pasionat de animalele exotice. Cage și-a cumpărat două cobre veninoase și o caracatiță cu 276.000 de dolari. Mai mult, acesta a vrut să găsească Sfântul Graal, cumpărând două castele în Europa, pentru suma de 8 milioane de dolari. Nicolas Cage și-a cumpărat și locul de veci, aflat într-un cimitir din New Orleans, sub o piramidă de aproape 3 metri înălțime.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: