Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie alimentară le plătește Nicolas Cage nepoților români? Suma fabuloasă pe care o scoate din buzunar

Ce pensie alimentară le plătește Nicolas Cage nepoților români? Suma fabuloasă pe care o scoate din buzunar

GALERIE FOTO (2) Ce pensie alimentară le plătește Nicolas Cage nepoților români? Suma fabuloasă pe care o scoate din buzunar

Nicolas Cage plătește o pensie alimentară considerabilă pentru cei doi nepoți ai săi stabiliți în România. După ce relația fiului său cu soția lui româncă s-a încheiat, celebrul actor a avut grijă de cei doi băieți ai lor. 

Ce pensie alimentară le plătește Nicolas Cage nepoților români

Nicolas Cage a devenit bunic în anul 2014, atunci când fiul său Weston și soția lui Daniella Cage, de profesie scenaristă, au adus pe lume primul lor copil, un băiețel, care a primit numele de Lucian Augustus Coppola Cage. Ulterior, a venit pe lume și al doilea copil al cuplului, Sorin, acum în vârstă de 4 ani.

”Lucian are descendență română, pentru că eu sunt româncă. Iar numele de Augustus l-a primit după bunicul lui Weston”, povestea Danielle, la vremea respectivă.

Din păcate, relația dintre Weston și Danielle nu a ținut foarte mult, iar cei doi au decis să se despartă și să-și vadă de viață, însă cel care a rămas să asigure securitatea financiară celor doi nepoți ai săi este Nicolas Cage.

Cu o avere de peste 150 de milioane de dolari, starul din Leaving Las Vegas a fost foarte generos în ceea ce-i privește pe nepoții săi, Lucian și Sorin. Iar asta cu atât mai mult cu cât, în momentul de față fiul său nu are nicio sursă de venit. Drept urmare, celebrul actor a decis să le plătească celor doi nepoți ai săi o pensie alimentară consistentă.

Fiii lui Weston și ai lui Danielle primesc de la bunicul lor 16.000 de dolari pe lună, bani necesari pentru întreţinerea şi educaţia copiilor şi pentru plata chiriei la casa în care stau alături de mama lor.

Fiul lui Nicolas Cage, dependent de droguri și alcool

Sorin și Lucian, acum în vârstă de 5 și 7 ani, au rămas doar cu mama lor, după ce Weston a părăsit domiciliul conjugal. Cei doi au avut o relație mai lungă, însă au fost căsătoriți doar 3 ani.

Fiul lui Nicolas Cage, actor și rocker metalist, dependent de alcool și de droguri, a rămas fără roluri și, implicit, fără bani, ulterior părăsindu-și soția și cei doi copii. Dat fiind că fiul lor este în imposibilitatea de a își susține financiar copiii, Nicolas Cage a luat asupra sa această responsabilitate, decizând să își asume plata pensiei alimentare care se cuvine celor doi nepoți ai săi.

Într-un interviu din 2017, acordat publicației britanice Daily Mail, fiul lui Nicolas Cage a povestit cum Danielle, dar și Lucian, primul lor copil, l-au salvat de la o moarte sigură.

”Danielle m-a salvat. Și nașterea lul Lucian m-a salvat. Lucian e îngerul meu păzitor. Cu doar două zile înainte de nunta noastră din 2013, din Londra, Danielle a aflat că e însărcinată. Parcă m-am teleportat în Paradis când mi-a dat vestea. Lucian și soția mea m-au salvat de la moarte. Nici măcar analogia zi vs noapte nu poate descrie diferența dintre viața mea fără Danielle și Lucian și viața mea cu Danielle și fiul nostru”, spunea atunci Weston.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: