Redactia.ro
Home » TV » Nicole Cherry a apelat la serviciile unui psiholog. Ce părere are cântăreața despre terapie

Nicole Cherry a apelat la serviciile unui psiholog. Ce părere are cântăreața despre terapie

Nicole Cherry îi sfătuiește pe toți cei care vor să meargă la psiholog să facă acest lucru, dacă au nevoie. Artista a recunoscut că a apelat la serviciile unui psiholog, în trecut. Astfel, a vorbit deschis de multe ori despre pasiunea ei pentru psihologie. 

 

Ce părere are cântăreața despre terapie

Nicole Cherry abordeazăpe rețelele sale de socializare teme diverse, fiind de obicei foarte sinceră în răspunsurile ei. Artista a abordat recent subiectul terapiei, după ec a fost întrebată dacă ea a fost vreodată la psiholog. Cântăreața a dezvăluit că a avut parte de sesiuni de terapie și le-a recomandat fanilor care simt nevoia de un ajutor specializat să facă acest lucru.

Dacă vrei să mergi la psiholog și să faci terapie este perfect normal. Dacă ai nevoie, de ce nu?! Și, da, am fost și eu la psiholog și nu e nimic rău în asta. Este foarte bine dacă-ți conștientizezi problema sau problemele pe care le ai și să le discuți cu o persoană specializată. Este foarte ok”, le-a transmis Nicole Cherry fanilor ei.

Artista a recunoscut că are în viața ei și zile mai puțin bune, lucru absolut normal. Mai mult, cântăreața  a recunoscut că se bazează și pe ajutorul divin atunci când se află într-un impas.

„Am momentele mele. Încerc să le accept, pentru că e normal. Nu poate să fie totul roz în fiecare zi. Cred că foarte mult mă ajută Dumnezeu. Mă rog și mă ajută de fiecare dată când am nevoie”, a mărturisit cântăreața.

 

Nicole Cherry vrea să facă facultate de psihologie

Nicole Cherry a mărturisit că pasiunea ei pentru acest domeniu nu se limitează doar la terapie. Artista a mărturisit că avea în plan să facă facultatea de psihologie, dar a făcut jurnalismul până la urmă. Însă, nu exclude posibilitatea nici acum.

Nu am mai dat la facultatea de psihologie. Am terminat facultatea de jurnalism și mă gândesc că poate la un moment dat o să fac și facultate de psihologie, mai ales că sunt atrasă de partea asta”,  a explicat artista.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: