Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry a născut! Cântăreța are o fetiță superbă. Cum o va chema

Nicole Cherry a născut! Cântăreța are o fetiță superbă. Cum o va chema

Cu ce se confruntă Nicole Cherry în sarcină.

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a publicat o imagine cu micuța imediat după ce a născut. Cântăreața este în culmea fericirii și toată lumea așteaptă cu sufletul al gură detalii despre cea mică.

Nicole Cherry a devenit mamă în urmă cu câteva momente

Deși toată lumea știa că Nicole Cherry va naște la începutul lunii decembrie, iată că minunea a venit mai devreme. În urmă cu câteva momente artista a dat naștere primului ei copil. Frumoasa cântăreață este în culmea fericirii deoarece își poate strânge în brațe puiul mult așteptat. Fetița sa poartă numele de Anastasia, un nume foarte drag artistei pe care l-a stabilit încă de mult timp. Așteptăm detalii despre cea mică. Cu siguranță artista va povesti totul online așa cum ne-a obișnuit.

Nicole Cherry a pus gurile rele la punct

Din cauza faptului că nu se ferește să povestească pe instagram ce a făcut zilnic, aceasta a primit câteva mesaje care au deranjat-o. Multă lume i-a atras atenția că prezenta pisicii ei Lia nu este benefică sarcinii. Nicole Cherry își iubește nespus pisica și le-a transmis un mesaj acid celor care au pus-o la zis.

Vedeta le-a explicat că a vorbit cu medicul despre prezența animăluțului în casă și că aceasta i-a spus că pisica nu îi afectează în niciun fel sarcina. Ea le-a explicat că ține enorm de mult la Lia și nu ar putea sta fără ea. Din cauza acestor reacții artista a decis că se va feri să publice poze și să dea detalii cu și despre fetița ei după ce va veni pe lume.

Nu mai îmi dați mesaje în legătură cu Lia. Nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul. Medicul mi-a spus că nu e nicio problemă.E enervant și nu am ce să vă spun drăguț pentru că mă enervează. O iubesc foarte tare. Bineînțeles că vom avea grijă și va fi tunsă când va ajunge Anastasia acasă.

Nu o să stea bot în bot cu ea. Când ai un animal, te atașezi foarte tare. E ca un copil. Pisica va trebui să o accepte pe Anastasia și sunt sigură că se vor înțelege foarte bine. Instinctul tău de mamă e cel mai bun. Nimeni nu s-a născut învățat. Cel mai bine este să înveți împreună cu copilul tău.„, a declarat Nicole Cherry.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: