Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry, probleme în ultima lună de sarcină. „A început să mă doară”

Nicole Cherry, probleme în ultima lună de sarcină. „A început să mă doară”

Nicole Cherry a fost cerută de soție! Cum s-a întâmplat evenimentul: ”Nu mă așteptam fix în momentul ăla”

Nicole Cherry este de departe una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Cireșica este însărcinată cu primul ei copil și va naște cât de curând. Vedeta a dezvăluit că se confruntă cu niște probleme. Ce a pățit artista.

Ce dureri are Nicole Cherry înainte de sarcină

Nicole Cherry mai are puțin până ce o va cunoaște pe micuța Anastasia, primul ei copil. Conform spuselor ei, urmează să nască la începutul lunii decembrie. Vedeta s-a confesat pe instagram unde le-a spus internauților că nu a avut o sacină deloc grea, dar acum, ultima lună îi dă bătăi de cap. Nicole Cherry a spus că are dureri lombare foarte mari și din cauza faptului că spațiul din burtică este din ce în ce mai mic, micuța o lovește în coaste.

Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost … nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coasă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu … stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac.„, a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry a pus gurile rele la punct

Din cauza faptului că nu se ferește să povestească pe instagram ce a făcut zilnic, aceasta a primit câteva mesaje care au deranjat-o. Multă lume i-a atras atenția că prezenta pisicii ei Lia nu este benefică sarcinii. Nicole Cherry își iubește nespus pisica și le-a transmis un mesaj acid celor care au pus-o la zis.

Vedeta le-a explicat că a vorbit cu medicul despre prezența animăluțului în casă și că aceasta i-a spus că pisica nu îi afectează în niciun fel sarcina. Ea le-a explicat că ține enorm de mult la Lia și nu ar putea sta fără ea. Din cauza acestor reacții artista a decis că se va feri să publice poze și să dea detalii cu și despre fetița ei după ce va veni pe lume.

Nu mai îmi dați mesaje în legătură cu Lia. Nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul. Medicul mi-a spus că nu e nicio problemă.E enervant și nu am ce să vă spun drăguț pentru că mă enervează. O iubesc foarte tare. Bineînțeles că vom avea grijă și va fi tunsă când va ajunge Anastasia acasă.

Nu o să stea bot în bot cu ea. Când ai un animal, te atașezi foarte tare. E ca un copil. Pisica va trebui să o accepte pe Anastasia și sunt sigură că se vor înțelege foarte bine. Instinctul tău de mamă e cel mai bun. Nimeni nu s-a născut învățat. Cel mai bine este să înveți împreună cu copilul tău.„, a declarat Nicole Cherry.

 

Etichete: