Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry, sărut pasional cu iubitul său. Imagini fierbinți de la malul mării

Nicole Cherry, sărut pasional cu iubitul său. Imagini fierbinți de la malul mării

GALERIE FOTO (4) Nicole Cherry, sărut pasional cu iubitul său.

Nicole Cherry, sărut pasional cu iubitul său. Artista va deveni mămică peste câteva luni, dar acest lucru nu a împiedicat-o să meargă în vacanță cu iubitul ei. Cei doi au mers la mare, acolo unde nu au mai ținut cont de nimeni și și-au făcut de cap. Nicole Cherry și partenerul său au fost surprinși în ipostaze fierbinți.

Nicole Cherry, sărut pasional cu iubitul său. Imagini fierbinți de la malul mării

Nicole Cherry, sărut pasional cu iubitul său. Artista în vârstă de 22 de ani este însărcinată și abia așteaptă să-și strângă bebelușul în brațe. După ce a anunțat că este gravidă, Nicole a mers în vacanță cu iubitul ei. Cei doi au mers pe litoral, profitând de vremea călduroasă. Aceștia au fost surprinși în ipostaze romantice, chiar în fața a zeci de persoane. După ce și-a neglijat iubitul preț de câteva minute, Nicole Cherry și-a îndreptat atenția asupra lui. Astfel, vedeta și-a sărutat cu patos iubitul fără să țină cont de privirile celor din jur. Mai mult, artista i-a cerut unui prieten să le facă și o poză în timp ce se sărutau.

În ceea ce privește o posibilă nuntă, Nicole Cherry a declarat într-un interviun că evenimentul era planificat dat a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Nicole își dorește o nuntă ca-n povești, la care să participe toate persoanele dragi din viața ei. „Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja. Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil. Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, a spus Nicole.

Nicole Cherry, sarut pasional cu iubitul

Nicole Cherry va avea o fetiță

După ce a anunțat că va aduce pe lume un copil, Nicole Cherry și-a surprins fanii cu o altă veste. Artista le-a spus susținătorilor sexul copilului. Așadar, tânăra artista va aduce pe lume o fetiță. Nicole a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de motanul ei, care la gât purta o eșarfă cu mesajul: ‘O să am o surioară’.

Nicole Cherry va avea o fetit

Nicole a anunțat că este însărcinată într-un mod inedit. Cântăreața a postat un mesaj pe rețelele de socializare, alături de poză în care apare cu viitorul ei soț. „Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati’, a scris artista pe rețelele de socializare.

Nicole Cherry, insarcinata

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: