Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry, siluetă de invidiat după ce a născut! Cum a reușit să slăbească atât de repede

Nicole Cherry, siluetă de invidiat după ce a născut! Cum a reușit să slăbească atât de repede

GALERIE FOTO (5)

Săptămâna trecută, Nicole Cherry a avut parte de cele mai fericite și emoționante evenimente din viața unei femei. Ea și Florin Popa, iubitul ei, s-au căsătorit. Toată lumea a remarcat cât de bine i s-a potrivit rochia de mireasă. Tot în aceeași zi a avut loc și botezul fetiței ei. Nici micuța Anastasia nu s-a lăsat mai prejos, a purtat două ținute splendide. La doar 23 de ani, Nicole pare că și-a recuperat destul de rapid silueta. A arătat mai bine ca niciodată la fericitele evenimente din viața ei.

Nicole Cherry, siluetă de invidiat după ce a născut! Cum a reușit să slăbească atât de repede

Nicole Cherry a arătat impecabil în ținuta de nuntă. La numai șase luni a reușit să revină la formele de dinainte de a deveni mămică. Se pare că nu a fost vorba de vreo rețetă-minune. Aceasta a dezvăluit că secretul siluetei perfecte stă în efort, dorință și grijă la alimentație.

„Și înainte, dar și în timpul sarcinii, am avut grijă cum și ce anume mănânc. Mi-am respectat programul de alimentație sănătoasă cu care eram obișnuită, iar după ce am născut doar mi-am continuat stilul sănătos. Sunt destul de conștiincioasă mai ales că imaginea este

 întru totul importanta. Cu Maria Rece, antrenoarea mea, am reînceput programele de exercitii, care m-au ajutat să revin la formele de dinainte de sarcina. Oricum, nici în timpul sarcinii, nu am luat foarte multe kilograme,

ci doar cele normale. Mai fac și ședințe de remodelare corporală cu masaj cu bambus, cu Dan Bujor, care îmi completează partea de antrenamente fizice. În rest, mănânc sănătos, nu fac abuz din nimic sau cu nimic”, a spus Nicole Cherry, pentru click.ro.

19 mai, cea mai importantă zi pentru Nicole Cherry

Se pare că ziua de 19 mai 2022 va rămâne întipărită în mintea vedetei pentru tot restul vieții. În această zi, Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, s-au căsătorit civil. De asemenea, cei doi au creștinat-o pe micuța lor fetiță, Anastasia.

Pentru că a fost un motiv dublu de sărbătoare, ei s-au distrat pe cinste la un local din apropierea Capitalei. Peste 300 de persoane au fost invitate la petrecere, iar distracția a ținut până în zori. Bineînțeles, Nicole Cherry s-a făcut remarcată prin ținutele purtate.

Artista a îmbrăcat nu mai puțin de trei ținute pe parcursul zilei, toate de un alb imaculat. Rochiile au fost însoțite de accesorii pe măsură. Toate ținutele au fost alese pe măsura ei și i-au scos în evidență formele de invidiat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: