Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Dragne clarifică motivul pentru care are conflicte cu Mădălina Pamfilie la „Bravo! Ai stil”

Nicoleta Dragne clarifică motivul pentru care are conflicte cu Mădălina Pamfilie la „Bravo! Ai stil”

Încă de când a intrat în emisiunea „Bravo! Ai stil”, Nicoleta Dragne a fost în centru atenției. Fiind o figură controversată în mediul public, toți s-au așteptat ca fosta ispită de la „Insula Iubirii” să aibă divergențe cu celelalte concurente. Dintre acestea a fost vizată în special Mădălina Pamfilie, care a fost căsătorită cu actualul soț al vedetei. Cum era de așteptat, cele două au în permanență ceva de împărțit, însă nu bărbatul ar fi motivul conflictelor dintre ele.

Pe măsură ce competiția „Bravo! Ai stil” se apropie de sfârșit, conflictele pe platourile de filmare au devenit inevitabile. Atât concurentele, cât și jurații, simt presiunea zilelor de muncă și a emoțiilor, iar acest lucru cauzează diferite dispute între ei. Multe dintre participante au legat deja prietenii, însă nu putem spune că situația se aplică pentru fiecare dintre ele. Cele care atrag de fiecare atenția sunt Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfilie, care mereu se pare că au ceva de împărțit.

Nicoleta Dragne clarifică motivul pentru care are conflicte cu Mădălina Pamfilie

Spectatorii emisiunii au crezut pentru mult timp că motivul tensiunilor dintre cele două ar fi legat de viața lor privată. Nicoleta și Mădălina au fost implicate în relații cu același bărbat, care este și tatăl băiețelului fostei ispite de la „Insula Iubirii”. Cei doi au fost separați, însă și-au reluat relația, iar acest lucru a dat impresia că ar putea genera discuții între ea și Mădălina.

Conflictele între cele două concurente continuă cu fiecare ediție, așa că Nicoleta a simțit nevoia să clarifice această situație. Nu Bruno Vlad este motivul pentru care nu se înțelege deloc cu Mădălina, ci aspectele legate strict de emisiunea la care participă. Legătura fostei ispite cu bărbatul a început la mult timp după ce el și Mădălina au divorțat, așa că nu există niciun dubiu legat de resentimentele care ar putea veni odată cu acest aspect al vieții sale private.

„Oamenii au impresiacă am ceva personal cu ea pentru că iubitul meu este fostul ei soț.”, a clarificat Nicoleta.

Ce spune Nicoleta Dragne despre relația sa cu Bruno Vlad

La doar doi ani după ce au devenit părinți, Nicoleta Dragne și Bruno Vlad au anunțat că legătura lor amoroasă nu mai funcționează. S-au separat din cauza problemelor pe care le avea vedeta din punct de vedere emoțional, însă în cele din urmă au realizat că cel mai bine le este împreună.

„O perioadă am fost despărțiți. (…) Nu sunt genul care să țină secrete. După ce am născut, nu ne-am mai înțeles. Am avut o depresie și mna, nu ne mai înțelegeam. Aveam mereu opinii diferite’,  a declarat Nicoleta Dragne.

Cât despre iubitul său, Nicoleta are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Bărbatul este un tată minunat, iar acest lucru o face să lupte pentru legătura lor amoroasă.

„Este cel mai bun tată pe care îl puteam alege pentru copilul meu. Nu există doar mama să schimbe, spele, culce etc. Și bărbații pot face aceleași lucruri pe care le fac femeile. Că mulți nu vor, asta e o altă discuție.’, a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: