Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Nicoleta, fata cu chip de înger, s-a stins după o luptă crâncenă cu cancerul. Strigătul de durere al mamei

Nicoleta, fata cu chip de înger, s-a stins după o luptă crâncenă cu cancerul. Strigătul de durere al mamei

Nicoleta, fata cu chip de înger, s-a stins după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă. Strigătul de durere al mamei

Nicoleta, o tânăra de doar 17 ani din Pașcani, s-a stins din viață după o luptă lungă cu boala. Mama fetei a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Nicoleta, fata cu chip de înger, a murit

Nicoleta a pierdut lupta cu cea mai nemiloasă boală care există pe această lume: cancerul. Fata s-a luptat timp de ani de zile cu această boală cumplită, iar acum ea nu mai putut suporta chinul și trupul i-a cedat.

Pentru tânăra de 17 ani s-a realizat o mobilizare extraodrinară, oamenii din comunitate făcând adevărate campanii de donație pentru Nicoleta, care avea nevoie de un tratament costisitor pentru a putea avea o șansă la viață. Oamenii din Pașcani au strâns banii, iar fata s-a dus la tratament în Turcia. Dar organismul ei era prea slăbit după o luptă crâncenă cu boala, așa că nu a mai rezistat și și-a dat ultima suflare în Turcia, departe de locurile natale.

Fata a fost operată prima dată în luna ianuarie, iar intervenția de atunci a fost un adevărat succes. Însă, starea de sănătate a Nicoletei s-a agravat rapid după aceea și a fost nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, pentru a-i salva viața.

În ciuda eforturilor specialiștilor din Turcia, starea de sănătate a fetei s-a agravat rapid și pentru ea nu s-a mai putut face nimic. Mama Nicoletei declara cu câteva zile înainte de moartea fiicei sale că plămânii săi sunt aproape de a ceda, la fel și rinichii săi.

Mesajul plin de durere al mamei

Iată ce mesaj emoționant a transmis mamei fetei, după ce aceasta s-a stins:

“Mi-e dor de părul tău frumos,

Mi-e dor nespus de faţa ta,

Mi-e dor de glasul tău duios,

(…)

Adio draga mea, Dumnezeu m-i te-a dat să-mi umpli viața de bucurie dar tot El a hotărât să te ia la El!

Durerea te-a copleșit și nu ai mai rezistat!

Dumnezeu să te ierte iubita noastră cu chip îngeresc! “ a scris mama fetei.

Comunitatea a fost îndoliată de aflarea acestei vești tragice.

“În asemenea momente, cuvintele sunt de prisos… Ai definit puterea, speranța, ai fost și vei fi un exemplu pentru noi. Ai luptat până în ultima clipă, fată puternică! Dumnezeu să te aibă în paza lui! Odihnește-te în pace!” a spus o tânăra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: