Redactia.ro
Home » Știri » Soțul Reginei Elizabeta a II-a a fost mutat într-un alt spital. Care este starea de sănătate a Prințului Philip

Soțul Reginei Elizabeta a II-a a fost mutat într-un alt spital. Care este starea de sănătate a Prințului Philip

GALERIE FOTO (4) Soțul Reginei Elizabeta a II-a a fost mutat într-un alt spital.

Soțul Reginei Elizabeta a II-a a fost mutat într-un alt spital. Prințul Philip a fost internat în spital în urmă cu câteva zile, după ce a acuzat stări de rău. Luni, soțul Reginei Elizabeta a II-a a fost mutat în spitalul londonez “St. Bartholomew”, unde își va continua tratamentul pentru infecții.

Soțul Reginei Elizabeta a II-a a fost mutat într-un alt spital. Care este starea de sănătate a Prințului Philip

Soțul Reginei Elizabeta a II-a a fost mutat într-un alt spital. Ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani a fost internat în spital pe 17 februarie, după ce a acuzat stări de rău. Printul Philip a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra, iar luni, acesta a fost mutat în spitalul londonez “St. Bartholomew”, unde își va contiua tratamentul pentru infecție și va fi ținut sub observație, acesta având probleme de inimă.

Conform reprezentanților de la Palatul de la Buckingham, tratamentul își face efectul iar prințul Philip nu se simte rău. În luna iulie, soțul Reginei Elizabeta a II-a va împlini 100 de ani. Fiul său, Prințul Edward a declarat săptămâna trecută că ducele se simte mult mai bine și că așteaptă cu nerăbdare să fie externat. Regina Elizabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, a rămas la castelul Windsor, reședința situață la vestul Londrei.

Sacrificiul pe care Prințul Philip l-a făcut din dragoste pentru soția sa

Prințul Philip și Regina Elizabeta a II-a s-au îndrăgostit unul de celălalt și s-au logodit în secret, iar acest lucru nu era permis într-o familie regală, chiar și în secolul XX. Iubirea celor doi, care rezistă de peste 70 de ani, nu a fost lipsită de obstacole. Cei doi s-au întâlnit prima dată în 1939, când ea avea 13 ani, iar el era un cadet de 18 ani la Royal Naval College din Dartmouth. După cinci ani s-au reîntâlnit din nou, la un meci de crichet, iar atunci, Lilibet, așa cum era alintată Regina Elisabeta, s-a îndrăgostit de Philip. Astfel, au corespondat și se iubeau atât de mult, încât s-au logodit în secret, pentru că familia Reginei Elizabeta nu vedeau cu ochi buni relația lor. Cu toate astea, la insistențele Elisabetei a II-a, în iulie 1947, regele și regina au anunțat logodirea fiicei lor cu Philip Mountbatten, care a renunțat la naționalitatea sa, la nume și la religia ortodoxă pentru a face posibilă căsnicia.

Înainte de a se căsători, Philip a renunțat la titlu de Prinț al Greciei și Danemarcei și a adoptat numele de familie al mamei sale britanice, devenind Locotenent Philip Mountabetten. De asemenea, Printul Philip s-a convertit de la ortodoxie la anglicanism, iar Regele George al VI-lea i-a acordat titlul de Alteță Regală, după care l-a numit Duce de Edingburgh, Conte de Merioneth și Baron Greenwich. Pentru a se căsători cu Regina Elisabeta, Prințul Philip a fost nevoit să renunțe la fumat, dar cel mai mare scarificiu pe care l-a făcut de dragul soției a fost să renunțe la cariera sa de soldat. Când a devenit major, Ducele de Edinburgh s-a înrolat în Marina Britanică, dar a renunțat curând pentru a se putea căsători cu Elisabeta a II-a. „Credeam că voi avea o carieră în Marină, dar n-a fost să fie. Trebuie să faci compromisuri. Asta e viața“, își amintește prințul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini