Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Philip are probleme de sănătate. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost internat la spital

Prințul Philip are probleme de sănătate. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost internat la spital

GALERIE FOTO (3) Prințul Philip are probleme de sănătate. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a, a fost internat la spital

Prințul Philip are probleme de sănătate. Ducele de Edinburgh a fost internat la spital în urmă cu două zile, după ce a anunțat că nu se simte bine. Soțul Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 99 de ani va rămâne sub observație câteva zile, la Spitalul „King Edward al VII-lea”, din Londra.

Prințul Philip are probleme de sănătate. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a, a fost internat la spital

Prințul Philip are probleme de sănătate. Marți seara, Ducele de Edinburgh, soțul Reginei Elisabeta a II-a, a fost internat la spitalul Spitalul „King Edward al VII-lea”, din Londra, după ce a anunțat stări de rău. Astfel, la insistențele medicului personal, prințul Phillip a fost interna în spital. Conform presei britanice, soțul Reginei, în vârstă de 99 de ani nu ar avea coronavirus, pentru că acesta a intrat în unitatea medicală pe picioarele sale, fără ajutor. Prințul Philip și-a anunțat retragerea în 2017, după ce a participat la peste 22.000 evenimente oficiale de la ascensiunea soției sale la tron, în 1952. Cu toate astea, Ducele de Edinburgh o mai însoțește pe soția sa, la anumite evenimente.

De asemenea, în urmă cu doi ani, soțul Reginei Elisabeta a II-a, a provocat un accident rutier, când mașina pe care o conducea a lovit un alt autoturism. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar prințul Philip a renunțat atunci la carnetul de șofer.

Prințul Philip are un trecut plin de evenimente

Prințul Philip s-a născut în 1921, în Corfu, ca prinț al Greciei și al Danemarcei, având patru surori mai mari. În urma loviturii de stat din 1922, familia sa a fost nevoită să fugă. Ulterior, Philip a plecat la Paris împreună cu mama și cele patru surori, în timp ce tatăl săi și-a părăsit familia pentru o altă familie.

Acesta a suferit un șoc, când una dintre surorile sale, Cecilie a murit la vârsta de 26 de ani, într-un accident aviatic. După ce Partidul Nazist a ajuns la putere, Prințul Philip a fost trimis la internatul Gordonstoun din Scoția, iar sora sa mai mare, Cecilie s-a mărita cu nobilul german Georg Donatus von Hessen-Darmstadt. Cu câteva luni, înainte de a murit, cei doi s-au alăturat Partidului Nazist. Cuplul trebuia să meargă la nunta cumnatului lui Cecilie, luând decizia de a zbura spre Londra. În avion erau, Cecilie care era însărcinată cu cel de-al patrulea copil, soțul ei, cei doi băieți și mama lui Georg Donatus, o bonă, doi prieteni şi trei membri ai echipajului. Din cauza vizibilității reduse, avionul s-a prăbușit și toate persoanele au murit. La momentul tragediei, Prințul Philip avea 16 ani, dar acesta nu a vorbit niciodată în public despre pierderea suferită.

Accidentul aviatic a fost redat și în serialul The Crown, difuzat de Netflix. Philip își amintește timpul petrecut la internatul scoțian, unde a aflat crunta veste. Înmormântarea surorii sale l-a determinat pe acesta să intre în depresie. Philip și Elisabeta s-au căsătorit în 1947 printr-o cereminie la Westminster Abbey, nunta lor fiind urmărită de 200 milioane de oameni din întreaga lume. Cum Marea Britanie abia ieșise din război cu Germania, la nunta celor doi nu au fost primite rudele Ducelui de Edinburgh, inclusiv cele trei surori ale acestuia, căsătorite cu Prinți germani. Cei doi au împreună patru copii, pe Prințul Charles, Prințesă Regală Anne, Ducele de York Andrew și Contele de Wessex Edward.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini