Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip s-au vaccinat împotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip s-au vaccinat împotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a și prințul consort Philip au fost vaccinați împotriva COVID-19, a anunțat sâmbătă Palatul Buchingham, potrivit Agerpres. 

 

Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip s-au vaccinat împotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip au trecut amândoi pragul de 90 de ani. Palatul Buchingham a declarat că Regina și soțul său au fost vaccinați împotriva noului coronavirus.

Regina şi Ducele de Edinburgh au făcut astăzi vaccinurile anti-COVID-19”‘, este declarația făcută de Palatul Buchingham, citată de agențiile internaționale de presă.

Vaccinul a fost administrat Reginei în vârstă de 94 de ani și prințului Philip, în vârstă de 99 de ani, la Castelul Windsor. Aceștia ar fi primit versiunea vaccinului Pfizer/BioNTech. Raportul vaccinărilor a venit la cererea Reginei Elisabeta a II-a, deoarece Palatul Buchingham rareori raportează asupra stării de sănătate a cuplului regal.

O sursă apropiată familiei regale a spus că vaccinurile au fost administrate de către un medic de familie la reședința regală de la Castelul Windsor.

 

Câțiva membrii ai familiei regale au avut coronavirus

Regina Elisabeta și prințul consort nu au contractat coronavirusul. Însă, fiul cuplului, prințul Charles, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Prințul de 72 de ani a intrat în izolare în luna martie și a spus mai târziu că a fost norocos deoarece a prezentat doar forme ușoare. A fost testată și soția sa, ducesa de Cornwall, iar rezultatul a fost unul negativ.

Presa britanică a declarat că, prințul William, al doilea la tronul britanic, a fost testat și el pozitiv pentru coronavirus la începutul acestui an. Însă, modul în care prințul ar fi luat virusul este unul neclar.

Cuplul regal britanic se alătură celor 1,5 milioande persoane din Regatul Unit care au primit până în prezent prima doză de vaccin împotriva noului coronavirus. Cotidianul Mail on Sunday a scris că membrii cei mai în vârstă din familia regală au făcut publică vaccinarea cu scopul „de a încuraja un număr mare de cetăţeni să se vaccineze”.

Marea Britanie a dat undă verde vaccinului anti-coronavirus dezvoltat de laboratoarele Pfizer și BioNTech în vederea unei campanii de vaccinare care va debuta printre persoanele în vârstă și vulnerabile.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: