Redactia.ro
Home » Știri » El a fost slăbiciunea Reginei Elisabeta! Prințul Philip, enervat de apropierea lor

El a fost slăbiciunea Reginei Elisabeta! Prințul Philip, enervat de apropierea lor

Regina Elisabeta

Regina Elisabeta a Marii Britanii ar fi avut o idilă cu un prieten apropiat. Cu toate că Familia Reglă a evitat să comenteze această bârfă, se spune că Prințul Philip, soțul reginei, ar fi fost chiar enervat, la un moment dat, când a sesizat apropierea dintre cei doi.

Regina Elisabeta a Marii Britanii, idilă cu un prieten din copilărie

Familia Regală a Marii Britanii a evitat, de-a lungul timpului, să dea curs zvonurilor, dar acestea nu au ezitat să apară. Regina Elisabeta ar fi avut o slăbiciune pentru un prieten din copilărie, iar Prințul Philip, soțul ei, ar fi fost de-a dreptul enervat atunci când a sesizat apropierea lor, informează okmagazine.

Se spune că Regina Elisabeta ar fi trăit o idilă cu Lordul ‘Porchie’ Porchester, managerul de curse de cai al curții regale. Cu acesta, suverana își împărtășea pasiunea pentru creșterea cailor de curse. Mai mult, Lordul ”Porche” era unul dintre puținii oameni care o putea contacta direct pe Regina Elisabeta, și nu prin secretarii Casei Regale. Pe lângă asta, managerul ar fi  tatăl celui de-al treilea născut al reginei, Prinţul Andrew.

Care este adevărul

Adevărul pare a fi acela că cei doi se cunoșeteau de mici. Lordul a fost unul dintre cei cu care Regina Elisabeta a flirtat atunci când a debutat în societate. O doamnă a sa de companie a mărturisit că aceasta îl vedea un bărbat atrăgător pe lord.

Foto:  Profimedia, Getty Images

Porchie a murit în 2001

În anul 1956 Porchie s-a căsătorit și a avut trei copii. Chiar regina l-a nășit pe unul dintre ei. Anul 2001 a fost unul dureros pentru Majestatea Sa. Porchie a suferit un atac de cord și a murit. Regina a încălcat protocolul regal și a mers la înmormântarea privată a acestuia.

Regina Elisabeta a Marii Britanii are 94 de ani și este căsătorită cu Prințul Philip, care are 99 ani. De curând, au împlinit 73 de ani de căsnicie. Ei doi s-au cunoscut la nunta principesei Marina a Greciei şi Danemarcei cu principele George, Duce de Kent, în 1934. Avea doar 13 ani, Regina Elisabeta atunci când s-a îndrăgostit de prințul Philip. În anul 1946 cei doi s-au logodit în secret.

Regina Elizabeth a II-a şi prinţul Philip - 7

Sursa: Profimedia

Prințul Philip i-ar fi fost infidel soției

Cu toate că au o căsnicie destul de îndelungată, aceasta nu a fost mereu presărată cu fericire. În tinerețe, Prințul Philip a înșelat-o pe Regină și chiar consuma alcool și juca jocuri de noroc. Se spune chiar că își ura soacra și la un moment dat, a ordonat servitorilor săi să închidă sistemul de încălzire din camera unde aceasta se odihnea. Asta, pentru a o determina să plece din Palatul Buckingham. Iar după o săptămână, soacra lui, chiar ar fi părăsit Palatul.

Timp de 68 de ani, Regina Elisabeta a fos șef de stat. Experții regali spun că la vârsta de 95 de ani, Regina Elisabeta îi va ceda tronul fiului său, Charles, care are 71 de ani. Regina este cel mai longeviv monarh al Regatului Unit. Și-a început domnia la o vârstă destul de fragedă, 21 de ani. La acea vreme, ea a precizat că întreaga viața se va dedica rolului de monarh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: