Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta și Brigitte Bardot au murit online. Gafa pe care a făcut-o un post de radio

Regina Elisabeta și Brigitte Bardot au murit online. Gafa pe care a făcut-o un post de radio

Regina Elisabeta și Brigitte Bardot au murit online

Regina Elisabeta, Clint Eastwood și Brigitte Bardot au murit online. Un post de radio francez a publicat necrologurile acestora din greșeală. 

Regina Elisabeta și Brigitte Bardot au murit online

După gafa colosală pe care a făcut-o, postul de radio francez și-a cerut scuze pentru greșeală comisă. Celebritățile menționate ca decedare sunt încă în viață. Printre ele fiind și Regina Marii Britanii, Elisabeta, actorul Clint Eastwood, Pele sau Brigitte Bardot.

“Ne cerem scuze în fața persoanelor implicate și celor care ne urmăresc și au încredere în informațiile noastre”, a mai transmis RFI, potrivit BBC News.

Regina Elisabeta și Brigitte Bardot au murit online, iar Radio France Internationale a transmis că necrologurile au fost publicate prematur pe site-ul lor, dintr-o ”problemă tehnică”, adăugând că face tot posibilul ca să remedieze această problemă, scrie playtech.ro.

Problema tehnică anunțată a apărut atunci când RFI și-a mutat website-ul către un alt sistem de gestionare a conținutului. ”Aproximativ o sută” de draft-uri de articole au fost publicate din greșeală, nu doar pe site-ul propriu, ci și pe site-urile partenere, inclusiv Google și Yahoo. Postul de radio a precizat că se „mobilizează pentru a remedia această eroare majoră”.

Nu este prima dată când o instituție media publică din greșeală necrologul unor personalități. Aceste materiale se pregătesc dinainte pentru a putea fi publicate cât mai repede atunci când se anunță un deces.

Printre personalitățile menționate se numără necrologul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, al liderului suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, al fostul președinte american Jimmy Carter și al lui Raul Castro, din Cuba. Însă niciunul dintre ei nu este în prezent mort.

Regina Marii Britanii se menține în formă

Cele mai multe publicații media au deja necrologul Reginei Elisabeta pregătit. În vârstă de 93 de ani, Majestatea Sa se menține foarte bine în formă. Fiind de 67 de ani la tron, aceasta are un secret pentru sănătatea ei de fier.

Potrivit verișoarei reginei Margaret Rhodes, acesteia îi place să ia un pahar de șampanie cu masa de seară. Deși nu se știe ce marcă preferă, este probabil să fie una dintre cele opt mărci care au un mandat regal. De asemenea, Regina Elisabeta se bucură de un gin și Dubonnet, un aperitiv dulce pe bază de vin, cu o felie de lămâie și o ”multă gheață”  înainte de prânz.

Nutriţionistul Reginei Elisabeta a II-a a publicat o carte despre regulile alimentare pe care le respectă membrii familiei regale. Acesta a devzăluit o parte din sfaturile pe care le-a oferit reginei şi cum poate adoptarea unui stil de viaţă corect.

Cel mai important lucru este adoptarea unui stil de viaţă corect. Acesta va scade semnificativ riscul de a dezvolta anumite boli. În cazul unor accidente precum micile tăieturi, inflamaţii uşoare, leziuni şi chiar fracturi, un organism sănătos se va reface cu mult mai repede. Important este să menţinem corpul sănătos pentru a-l ajuta să lupte împotriva atacurilor interne şi externe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: