Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta a încălcat o regulă importantă! Toți au observat acest detaliu

Regina Elisabeta a încălcat o regulă importantă! Toți au observat acest detaliu

GALERIE FOTO (3) Regina Elisabeta a încălcat o regulă importantă

Deși suntem în plină pandemie de cornavirus, și liderii statului sunt cei care ar trebui să fie exemplu oamenilor în ceea ce privește respectarea măsurilor de precauție, se pare că mai sunt și excepții. Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii s-a prezentat la un eveniment fără mască de protecție.

Regina Elisabeta a încălcat o regulă importantă! Toți au observat acest detaliu

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 94 de ani a făcut un gest care a atras atenția tuturor celor care au văzut-o. Deși aceasta are o vârstă înaintată și pandemia de coronavirus impune ca persoanele în vârstă să fie mai precaute cu sănătatea lor, Regina Elisabeta se pare că nu ia în seamă toate restricțiile impuse în întreaga lume.

Chiar dacă Palatul Buckingham a declarat că au fost luate toate măsurile de precauție, Regina Angliei a făcut un gest care a șocat pe toată lumea. Aceasta a fost însoțită de prințul William, Ducele de Cambridge la Laboratorul de Știință și Tehnologie al Apărării, unde a deschis un centru de analiză energetică și a vorbit cu specialiștii ce încearcă să crească mai mult capacitatea de testare pentru deplasarea infecțiilor cu coronavirus.

Regina Elisabeta fără mască de protecție în public

Cu toate că lucrurile păreau a decurge într-un mod normal, regina Elisabeta a uitat de o măsură care poate salva mii de vieți. Regina Angliei nu a purtat masca de protecție, pentru a-i încuraja și pe ceilalți să facă același lucru. Potrivit specialiștilor în boli infecțioase, Regina a transmis un mesaj total greșit prin faptul că nu a purtat mască la acest eveniment. Medicul Sandra Kesh a precizat pentru presa internațională că Regina Elisabeta a II-a ar fi trebuit să poarte masca de protecție pentru a fi un exemplu pentru oamenii din jurul său, aceștia la rândul lor să poarte mască.

La jumătatea lunii martie, Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, alături de soția sa, Camilla. Acesta a avut simptome ușoare specifice virusului ucigaș, dar în cele din urmă prințul s-a vindecat. Cei doi soți au stat în izolare la Balmoral, în Scoţia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: