Redactia.ro
Home » Stil de viață » Pare incredibil, dar e adevărat! Regina Elisabeta a interzis total consumarea acestor alimente

Pare incredibil, dar e adevărat! Regina Elisabeta a interzis total consumarea acestor alimente

Regina Elisabeta a II-a

Casa Regală din Anglia are reguli stricte în orice privință, așa că domeniul gastronomic nu lipsește de pe lista Reginei Elisabeta  a II-a. Există mai multe feluri de mâncare pe care nu le pot consuma membrii Casei Regale, dar și niște reguli stricte de la care nu se abat niciodată.

Din ce este compus meniul zilnic al regalităților din Anglia

Regulile de etichetă nu sunt singurele pe care un prinț, o prințesă, un duce sau o regină trebuie să le respecte. Acest lucru se poate observa ușor în cazul familiei regale din Marea Britanie. Nu poți mânca orice dorești și nici cum ai vrea să o faci, pentru că sunt niște reguli stricte pe care trebuie să le respecte toată lumea.

Astfel, iată ce meniu adoptă regina Angliei, potrivit unui bucătar al familiei regale, pe nume Darren McGrady. Regina Elisabeta a II-a mănâncă la micul dejun cereale cu lapte, un ou fiert și o ceașcă de ceai.

Există, de asemenea, un altă regulă, în ceea ce privește masa de prânz. Dacă regina mănâncă singură, atunci aceasta are un meniu diferit decât dacă ar fi însoțită. Astfel, în primul caz, dacă Regina Elisabeta mănâncă neînsoțită, ea are la masa de prânz legume cu carne de pasăre sau de pește. Aceasta este un mare fan al cărnii de vânat, așa că astfel de preparate se pot strecura în dieta ei.

Ce nu au voie să mânânce membrii Casei Regale Britanice

Dacă la masa de prânz Regina Elisabeta are invitați, atunci ea va servi nu mai puțin de patru feluri de mâncare, iar primul dintre ele va fi o salată.

De obicei, Regina consuma după-amiaza câteva felii de tort, dar aceasta a renunțat la acest obicei și acum preferă sandvișurile.

Ce nu au voie să mânânce membrii Casei Regale este usturoiul. Pentru că au mereu întâniri importante, aceștia nu pot consuma acest aliment, care nu este deloc demn de o regalitate. De asemenea, pastele, orezul și cartofii sunt conumate extrem de rar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: