Redactia.ro
Home » Monden » Regina Elisabeta a apărut pentru prima dată cu mască în public. Unde se ducea monarhul

Regina Elisabeta a apărut pentru prima dată cu mască în public. Unde se ducea monarhul

Regina Elisabeta a apărut pentru prima dată cu mască în public

Regina Elisabta, monarhul britanic, a apărut pentru prima dată purtând mască de protecție. Aceasta se afla într-o vizită discretă la Mormântul Soldatului Necunoscut.

Regina Elisabeta a apărut pentru prima dată cu mască în public

Imaginile cu regina au fost făcute publice sâmbătă, de reprezentanţii biroului de presă al casei regale, în contextul în care Marea Britanie îşi comemorează în acest an soldaţii ucişi în războaie într-o manieră mai sobră, din cauza pandemiei de coronavirus.

Este pentru prima dată când regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, poartă mască în spațiul public, fiind văzută în ultima perioadă fără, potrivit Euronews. În timpul ceremoniei de miercuri, regina a apărut cu o mască de protecție neagră cu margini albe.

Regina a depus în această săptămână un buchet de flori la acest mormânt, situat în Abaţia Westminster din centrul Londrei, pentru a marca împlinirea a 100 de ani de la moartea soldaţilor britanici în timpul Primului Război Mondial, a precizat biroul de presă de la Palatul Buckingham într-un comunicat.

Regina Elisabeta a II-a a depus un buchet de flori alcătuit din orgidee și mirt, inspirat din cel pe care aceasta l-a purtat cu ocazia căsătoriei sale. Monarhul a reluat tradiția și a depus la Mormântul Soldatului Necunoscut propriul ei buchet de nuntă în 1923, în semn de omagiu adus fratelui ei ucis pe front.

Ceremonia de la The Cenotaph, fără defilarea veteranilor

Solemna ceremonie de depunere de coroane de flori la The Cenotaph, un celebru monument din centrul Londrei, se va desfăşura fără public şi fără defilarea veteranilor de război, dar în prezenţa prinţului Charles, care, începând din 2017, a preluat de la mama lui responsabilitatea de a participa în fiecare an la acest eveniment.

Marea Britanie a intrat, începând de joi, în cel de-al doilea lockdown din acest an, care limitează interacţiunile sociale, complicând astfel campaniile de strângere de fonduri în beneficiul veteranilor de război.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: