Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu, atacată în direct de Doinița Oancea: «Ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie»

Nicoleta Luciu, atacată în direct de Doinița Oancea: «Ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie»

nicoleta luciu

Nicoleta Luciu a făcut parte din juriul celei mai recente ediții Iumor și a avut parte de un moment inedit. Doinița Oancea, fostă colegă de breaslă a fost cea care a susținut un roast de excepție la adresa Nicoletei. Deși, trebuie să recunoaștem, glumele pe care le-a făcut au fost lipsite de menajamente,

Nicoleta Luciu, luată la roast de Doinița Oancea

Nicoleta Luciu și Doinița Oancea au jucat, cu mulți ani în urmă, într-un serial care s-a bucurat de succes în rândul telespectatorilor. Între timp, Nicoleta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a concentrat asupra familiei. Rare sunt ocaziile în care apare la televizor sau oferă interviuri. Recent, vedeta a făcut o excepție și a participat la Iumor, în calitate de jurat. Doinița a urcat pe scenă și a susținut un număr de roast la adresa Nicoletei, iar glumele pe care le-a făcut au fost unele….dure!

 

„Nicoleta, tu ești o femeie extraordinară, în primul rând că le faci pe toate dintr-o dată. Spre exemplu, ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie. Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță.

Asta era visul ei și până la urmă a renunțat. Ar fi fost foarte greu să facă asta. Daniela Crudu poate să îți spună că este tare greu să stai o viață întreagă în genunchi”, a spus Doinița Oancea, spre deliciul celor aflați la masa juriului.

Nicoleta Luciu s-a mutat în Miercurea-Ciuc

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo din anul 2012 și are alături de acesta trei copii. De mulți ani s-a retras din lumina reflectoarelor și trăiește în Miercurea-Ciuc. Deși nu mai apare pe micul ecran, vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde distribuie diferite imagini și clipuri video, spre bucuria fanilor. În plus, ea are curajul de a se afișa în mediul online fără strop de machiaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: