Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu, mândră de fiul ei cel mare. Cu ce se ocupă Zsolt Jr. la doar 12 ani

Nicoleta Luciu, mândră de fiul ei cel mare. Cu ce se ocupă Zsolt Jr. la doar 12 ani

GALERIE FOTO (4) Nicoleta Luciu, mândră de fiul ei cel mare.

Nicoleta Luciu, mândră de fiul ei cel mare. Vedeta se poate declara o femeie împlinită având o familie minunată. Nicoleta Luciu a vorbit recent despre fiul său mai mare, Zsolt Jr., în vârstă de 12 ani. Fiul acesteia cunoaște deja trei limbi străine și o încearcă să o învețe pe a patra.

Nicoleta Luciu, mândră de fiul ei cel mare. Cu ce se ocupă Zsolt Jr. la doar 12 ani

Nicoleta Luciu, mândră de fiul ei cel mare. În 2008, Nicoleta Luciu devenea mamă pentru prima oară, aducând pe lume un băiat, Zsolt Junior. În 2011, anunța că este însărcinată cu tripleți. Ulterior, vedeta a reușit să aducă pe lume trei copii, fiind o mămică extrem de fericită. În prezent, Nicoleta Luciu se bucură de creșterea celor patru copii, alături de soțul ei. Cei doi sunt foarte mândri de fiul lor cel mare, Zsolt.

La 12 ani, băiatul este pasionat de IT și de limbi străine, iar recent și-a deschis și canal de Youtube, unde postează vloguri din călători. Primul vlog al lui Zsolt Jr. are trei minute și arată o mică parte din vacanța din Croația, unde a plecat împreună cu părinții și frații lui. Zsolt Jr. a filmat toate locurile unde s-a distrat împreună cu tripleții Kim, Karoly și Kevin. „El filmează, el își montează video-urile. I-am mai dat niște sfaturi, după ce am văzut primul filmuleț. Zsolt jr vrea să facă vloguri despre ce experiențe are cu călătoriile, ce a văzut, ce i se pare interesant, ce jocuri a descoperit. După ce am văzut primul filmuleț i-am spus să nu-și mai miște atât de tare telefonul în momentul în care filmează. L-am și încurajat, desigur. Vrea să filmeze cât mai mult din ce experimentează el, cred că va prinde la tineri”, a povestit Nicoleta Luciu despre fiul ei cel mare.

Vedeta este extrem de mândră de fiul ei și îl încurajează să-și urmeze visul. „Are în plan să facă un challenge pentru tinerii de vârsta lui, mai exact, timp de o lună să facă în fiecare zi 100 de flotări. Acum filmează 100 de flotări, prima lui experiență într-ale flotărilor, să zic așa. El face sporturi, însă fotbal, hochei, schi, patinaj. Face multe sporturi de iarnă… nu e focusat doar pe un singur sport. I-am spus: de acum încolo ești mare, pune mâna și apucă-te și de exerciții care îți formează corpul foarte frumos.Vrea să filmeze și rețete pe care le poți face tu ca și tânăr, la 12 ani, în bucătărie, fără ajutorul părinților”, a mai spus actrita.

Zsolt Jr, un exemplu pentru tineri

Nicoleta Luciu își dorește să-și susțină fiul în planurile sale. Aceasta vrea ca Zsolt Jr. să facă un vlog cu ce cărți citește și să stimuleze tinerii să citească mai mult. „În general, vlogging cam despre asta vrea să facă, să îndemne tinerii de vârsta lui să ducă o viață sănătoasă, să facă sport, să învețe, să citească”, a mai dezvăluit Nicoleta Luciu. Fosta actriță s-a căsătorit cu Zsolt Csergo în 2002 și au împreună patru copii, iar de câțiva ani, vedeta s-a mutat la Miercurea Ciuc, pentru a fi aproape de soțul ei, care are mai multe afaceri în zonă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: