Redactia.ro
Home » Monden » Cum se menține în formă Nicoleta Luciu. Dieta pe care o urmează

Cum se menține în formă Nicoleta Luciu. Dieta pe care o urmează

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este una dintre prezențele feminine din showbiz care are o formă de invidiat. Vedeta în vârstă de 40 de ani are o siluetă impecabilă, datorită unei diete pe care o urmează de ceva timp.

Cum se menține în formă Nicoleta Luciu. Dieta pe care o urmează

Nicoleta Luciu are o siluetă de invidiat la cei 40 de ani. Multe doamne și domnișoare o pot lua ca exemplu din acest punct de vedere și, mai ales, îi pot urma dieta. Actrița a spus că ține un regim alimentar bazata pe o plantă, numită psyllium. De altfel, a renunțat la toate produsele care îi dăunează organismului și îmbină dieta cu sportul. Are grijă și să bea multă apă, patru/cinci litri zilnci.

”În perioada asta ţin o dietă cu psyllium (nr. plantă bogată în fibre alimentare, ce se consumă îndeosebi sub forţă de tărâţe). Dieta e cam 90% raw vegană. Îmi prepar acasă foarte mult lapte vegetal şi beau destul de multe lichide în timpul zilei, în jur de patru, cinci litri pe zi”, a explicat Nicoleta Luciu, mamă a 4 copii, pentru revista OKMagazine.

Nicoleta Luciu pune mult accent pe mișcare în dieta sa. Vedeta spune că merge cu bicicleta cel puțin două ore pe zi, iar când plouă și nu are cum să facă asta, foloseșe bicicleta din casă. Așa a ajuns să cântărească aproape 60 de kilograme.

”Am început să mă dau mult cu bicicleta, câteva ore pe zi, minimum două ore pe zi, iar în cazul în care plouă fac acelaşi lucru în casă, am bicicletă de spinning”, a mai adăugat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu este stabilită în Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu este de mai mulți ani retrasă din lumina reflectoarelor. Se dedică în totalitate familiei, drept dovadă faptul că s-a mutat din Capitală în Miercurea Ciuc, acolo unde a adus pe lume patru copii, dintre care o parte sunt tripleți. În Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo.

Cum decurge viața Nicoletei Luciu în izolare cu patru copii?

„Nicoleta gătește non-stop pentru copii, pentru familie. Copiii au o alimentație foarte sănătoasă, Nicoleta are grijă ca toți 4 să mănânce fructe, legume, totul bio. Le face piureuri de fructe, mult avocado, multe cereale, orz, hrișcă, ovăz. Iese mereu cu ei afară. Este ajutată de o bonă, dar oricum s-a obișnuit. Este foarte liniștită pentru că nu mai stă 4 ore în trafic. Nu ajungea la fotbal, înot, toate activitățile erau departe în București. Aici, copiii sunt fericiți, ajung în 3 minute peste tot. Totul este aproape. Are tot ce are nevoie în Miercurea Ciuc, academie de fotbal, de tenis, înot, ce vor. Se duce cu ei peste tot, fac toate activitățiile”, a declarat un apropiat al familiei pentru Fanatik.

Ce bine îi merge Nicoletei Luciu! Aceasta și soțul ei, Zsolt Csergo, s-au mutat de câțiva ani la Miercurea-Ciuc. Cum arată vila unde locuiesc cei doi | stiri.MagazinulDeCase.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: