Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu, criticată dur de fani: „Te-ai transformat, din păcate!”

Nicoleta Luciu, criticată dur de fani: „Te-ai transformat, din păcate!”

GALERIE FOTO (9) Nicoleta Luciu, criticată dur de fani!

Nicoleta Luciu, criticată dur de fani! A dispărut de câțiva ani buni din lumina reflectoarelor, pentru a avea grijă de cei patru copii ai săi. Cu toate astea, Nicoleta Luciu este activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini cu familia sa. Însă, internauții au criticat-o recent pentru că vedeta ar fi apelat la prea multe operații estetice.

Nicoleta Luciu, criticată dur de fani: „Te-ai transformat, din păcate!”

Nicoleta Luciu, criticată dur de fani! Vedeta, în vârstă de 41 de ani, a făcut parte ani la rând din distribuția mai multor telenovele românești. De câțiva ani, Nicoleta Luciu a dispărut de pe micile ecrane, îndreptându-și atenția asupra celor patru copii ai săi. Actrița s-a mutat la Miercura-Ciuc, împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii, Zolt Jr și tripleții Kim, Kevin și Karoly. De-a lungul timpului, vedeta a trecut prin diferite schimbări, recurgând la diferite intervenții chirurgicale.

De asemenea, Nicoleta s-a luptat și cu kilogramele în plus, mai ales în timpul sarcinilor.Nicoleta Luciu a apelat la liposucție, și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, și-a injectat grăsime în fese și își introduce deseori botox sau acid hialuronic la nivelul feței. Totodată, Nicoleta și-a făcut și o operație de schimbare a formei dinților.

În prezent, Nicoleta Luciu are un stil de viață sănătos, având o activitate fizică intensă. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, iar recent, aceasta a fost criticată dur de fani. Internauții sunt de părere că actrița a apelat la prea multe intervenții estetice, iar schimbarea nu este deloc pe placul acestora. “Ai vrut să devii altă persoană de te-ai operat așa?”, “Te-ai transformat, din păcate, urât! Și eu am 43 ani, fac mult sport, mă odihnesc, mănânc sănătos și accept că timpul trece. E dureros, dar nu avem de ales!”, “Dăcă-mi permiți, nu te mai opera, nu arată bine!”, “Te-ai stricat de tot, păcat că erai și ești încă frumoasă, sincer eu am 45 și arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare și protecție”, “Nu te mai recunosc, păcat!” , “Ce frumoasă erai înainte! Nu cred ceea ce văd! E decizia ta, aveai totul” sau “Eu nu mai știu cine ești”, sunt doar câteva comentariile internauților la postările vedetei.

Nicoleta Luciu, despre perioada în care a fost înșelată

Nicoleta Luciu și Zsolt sunt împreună de mai mulți ani și au împreună patru copii minunați. Cu toate astea, cei doi s-au confruntat în trecut cu probleme dificile în relație. Vedeta a fost înșelată de soțul ei, dar a reușit să-l ierte și să treacă mai departe, alături de soțul ei.

Aceasta a declarat că Zsolt a înțeles-o atunci când a avut perioade dificile și că mereu a protejat-o. De asemenea, Nicoleta a spus că partenerul ei este un soț perfect și merită să fie iertat, mai ales că și-a dat seama de greșeala făcută. „Vine si iti zice la un moment dat: ‘Frate, mi-a parut rau’. O a doua sansa trebuie sa i-o dai, mai ales cand sunt copii la mijloc. Toti merg, numai ca unii sunt mai prosti si unii mai destepti”, a spus Nicoleta. Cel mai important lucru, spune vedeta, este să treci repede peste acest moment, altfel vei ajunge să-l spui deseori, iar acest lucru va prelungi suferinta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: