Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu s-a pozat fără pic de machiaj la 40 de ani. „Nu cred ceea ce văd! „

Nicoleta Luciu s-a pozat fără pic de machiaj la 40 de ani. „Nu cred ceea ce văd! „

GALERIE FOTO (2) Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este unul dntre cele mai sonore nume din România. Cu toate că de când a devenit mămică, vedeta a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, fosta actriță își ține fanii la curent prin conturile ei de social media.

Recent, Nicoleta Luciu s-a fotografiat fără pic de machiaj pe față și fanii au reacționat imediat. Internauții s-au impărțiti în două tabere, anume cei care susțin că Nicoleta Luciu arată fabulos la 40 ani și cei care spun că boba sexy este de nerecunoscut.

Ce frumoasă erai înainte! Nu cred ceea ce văd! E decizia ta, aveai totul!”, „Păcat că erai și ești încă frumoasă , sincer eu am 45 si arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare , protecție”, „Eu nu mai știu cine ești!„, au fost reacțiile internauților care sunt de părere că bruneta s-a schimbat și nu mai seamană deloc cu ce era înainte.

Au existat și mesaje care o complimentează pe bomba sexy a anilor 2000 și care spun că arată fenomenal și la 40 de ani. „Neschimbată…,si la fel de frumoasă…Răutățile nu merită atenție…❤️”, „Superbă, Frumusetea se vede”, „mi era dor sa vad o poza cu tine„, au fost mesajele pozitive primite de Nicoleta Luciu din partea fanilor.

sursa foto: instagram

Nicoleta Luciu a afirmat de mai multe ori că deși are 4 copii, nu se neglijează niciodată și are grijă ca aspectul ei să fie unul perfect.

Nicoleta Luciu probleme grave cu tenul

Într-o perioadă, frumoasa brunetă a avut mari probleme cu tenul, neștiind cum să mai scape de acneea de pe față. Nicoleta Luciu a găsit soluția care a salvat-o de această problemă și a împărtășit-o cu fanii.

Este o mască pe bază de argilă albastră, drojdie de bere şi lapte de casă. Cu acest tratament obişnuiesc să stau 30 de minute. Am observat că petele de la soare sunt estompate, scap de sebum, iar tenul nu mai luceşte. Sebumul este principala cauză a coşurilor şi a bubiţelor care ne tot apar pe faţă. Îmi fac această mască de două ori pe săptămână. Nu, mai am probleme cu tenul. Am scăpat de ele cu apă argintată, adică apă cu argint coloidal, acesta fiind considerat un antibiotic natural. Am și băut, dar mi-am tamponat și fața cu soluția respectivă, timp în care apa asta ar trebui ferită de lumina şi de aparatele electroasnice. Trebuie să faci pe întuneric pentru că e sensibilă la lumina. În două săptămâni mi-a trecut.„, a povestit Nicoleta Luciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: